Jump to content

Java

Scorpion
 Share

Recommended Posts

Gdzie szukać jakiś sensownych logów ?

W przeglądarce wyskakuje mi okienko żebym kontynuował, klikam i za jakiś czas Plugin crashed.

Biorę odśwież i znowu zaczyna śmigać, tyle że strasznie wolno (testowane na operze i firefoxie)

O dziwo, stronki takie jak kurnik działają, choć tylko na test, bo nie wiem czy jakbym pograł to będzie dalej śmigać.

Mnie przede wszystkim chodzi o panel administracyjny do HP

W F18 działało :/

Są programy, które lepiej działają na OpenJDK, a inne lepiej na Oracle. Nie ma żadnego problemu mieć obydwie. Warto z tego względu mieć ze dwie przeglądarki. Firefox byś miał z openjdk, a Opere, czy seamonkey z javą oracle tylko do tych paru programów, które działają na niej lepiej.

Gdzie szukać jakiś sensownych logów ?

W przeglądarce wyskakuje mi okienko żebym kontynuował, klikam i za jakiś czas Plugin crashed.

Biorę odśwież i znowu zaczyna śmigać, tyle że strasznie wolno (testowane na operze i firefoxie)

O dziwo, stronki takie jak kurnik działają, choć tylko na test, bo nie wiem czy jakbym pograł to będzie dalej śmigać.

Mnie przede wszystkim chodzi o panel administracyjny do HP

W F18 działało :/

jak odpalisz firefoxa z konsoli to wydaje mi się że komunikaty o błędach (w zasadzie wszystko) będą zrzucane na konsolę

• 2 months later...