markon Napisano Wrzesień 4, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Witam, ja mam mate. Instalując krusadera od razu wchodzą mi takie zależności jak konqueror i inne programy spod KDE. Czy istnieje możliwość usunięcia ich nie tracąc krusadera? bo jak usunę yumem konqueror to od razu usuwa krusadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 4, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Nie ma takiej możliwości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Wrzesień 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Nie ma takiej możliwości. Nie do końca. Można wykonać polecenie rpm -e --nodeps konqueror Pytanie, czy po tym będzie działał krusader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Pytanie, czy po tym będzie działał krusader?I w tym sensie nie ma możliwości. Po takim czymś brakować będzie choćby bibliotek Qt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi