redspider Napisano Styczeń 7, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2015 Witajcie otóż jestem świeży w linuxowaniu i oprogramowanie na ten system jest mi całkowicie obcy mianowicie potrzebuję programu który zastąpi mi windowsowski program BitTorrent nie musi być koniecznie jakiś super mega ale jedynie spełniający funkcje Proszę o wyrozumiałość - potrzebuję nazwy ewentualnie z grzeczności komendę do instalacji . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Styczeń 7, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2015 Transmission yum install transmission-gtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Styczeń 7, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2015 BitTorrenta, powinien zastąpić Ci z pewnością... qBittorrent yum install qbittorrent Więcej info: http://www.qbittorrent.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 7, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2015 azureus, ktorrent, gtorrent i klika innych yum search torrent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2015 yum install ktorrent juz sam znalazłem ale dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi