Krystian Kiermasz Napisano Lipiec 21, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2015 Witam. Mam problem ze znalezieniem programu gdzie można wyłączyć ładowanie obrazków na stronach www. Chrome i firefox nie mają takiej opcji. Znacie jakiś program? Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Lipiec 21, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2015 Firefox ma taką opcję, ale obecnie "głęboko ukrytą" https://support.mozilla.org/en-US/questions/961547 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kiermasz Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2015 Tylko że to jest instrukcja do apki na androida a na komputerze nie widzę tej opcji. Dziwi mnie to że oba programy (mozilla i google) mają taką opcję na windowsie a na linuksie już nie ma. Dlatego zapytałem o jakiś inny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Lipiec 21, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2015 Tak, instrukcja odnosi się do firefoxa na androidzie, ale zapewniam Cię, że tak samo działa na linuksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kiermasz Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2015 Jesteś magikiem, działa! Zakamuflowane to, ale działa sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 22, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2015 Była kiedyś taka przeglądarka, nawet więcej niż jedna, tekstowa. Lynx, Elinks, w3m. Mam wrażenie, że była jeszcze jedna. Po za tym można próbować bardziej klasyczne przeglądarki mniej popularne typu Epiphany czy Konqueror, ale nie dam sobie ręki uciąć, że można w nich zrobić to co potrzebujesz. Zawsze jeszcze możesz sprawdzić czy Opera coś posiada w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Lipiec 22, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2015 W Seamonkey łatwo jest wyłączyć obrazki w Preferencjach - Prywatność i zabezpieczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi