shrek999 Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 potrzebuje zamontowac obraz płyty najchetniej w *. ccd bo głupie nero w windzie nie ma formatu *.iso dla niektorych plyt... lub ewentualnie prgramik ktory mi zriouje ołytke a pozniej pingwin bedzie widział jego obraz jako cedom ( pewnie po wczesniejszym zrobieniu wpisu do fstab'a czy jakos tak...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 wystarczylo poszukac na forum http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...35&hl=wirtualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slomiszer Napisano Styczeń 31, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2012 Witam, Ja również byłbym wdzięczny za jakies wskazówki w jaki sposób to zrobić. ps. szukałem na forum niestety nie znalazłem z góry dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 31, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2012 Gratuluje! Zostales archeologiem wszechforum Chyba nikt do tej pory - o ile mnie pamiec nie myli - nie wykopal watku starszego niz 5 lat, wiec Twoje znalezisko sprzed ponad siedmiu lat zasluguje na szacunek A konkretnie to ccd czy iso chcesz montowac? z konsoli czy graficznie? Co do szukania, to nie wiem jak szukales i czego, ale korzystajac z mojego Internetu znalazlem na tym forum nastepujace tematy: → wyszukane na forum.fedora.pl Co najmniej 2. i 5. link od góry strony powinien dac Ci odpowiedz. Widac mam lepszy Internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 1, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2012 Ojojojojoj... To ja zamknę. A kolega zapozna się z podlinkowanymi wynikami oraz regulaminem forum. A jeśli pojawi się unikalny problem, zawsze można założyć nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi