fredro Napisano Październik 21, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2017 Witam po aktualizacji Opery 48, przestały mi działać czaty oparte o technologię flash. Na Firefox 57 flash działa w pełni poprawnie. Miałem Fedore 26 z Operą 48 i działało, teraz zainstalowałem Fedore 27 i też Operę w wersji 48, niestety już nie mogę uruchomić czata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedoras Napisano Październik 22, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2017 To może mieć coś wspólnego z wersją 170 flasha, w której naprawiono jedną podatność, psując funkcjonalność. Pół świata nie może dostać się do vMWare vSphere Web Client i wszyscy przywracają wersję 159 https://www.virtuallyghetto.com/2017/10/shockwave-flash-has-crashed-workaround-for-vsphere-web-flash-client.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredro Napisano Październik 24, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2017 Problem rozwiązany, pomogło to sudo dnf install flash-player-ppapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi