szalony Napisano Maj 10, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2019 Używam fedory 30 z kde. Fajny linux ale nie moge znależć/zainstalować kodeków strumieniowych video. Wszystko co jest w sieci jest na starsze wersje fedory. Co zrobić aby odtwarzać pod fedora 30 video strumieniowe i w ogóle jakieś filmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 10, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2019 "W ogóle jakieś filmy" to wystarczy VLC. Do odtwarzania strumienia też się nada (chyba?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalony Napisano Maj 10, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2019 No dobra ale jak to zainstalować z repozytoriów? Próbowałem metod spod starszych wersji fedory i nic. Dobra już sobie poradziłem jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 11, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2019 11 godzin temu, szalony napisał: No dobra ale jak to zainstalować z repozytoriów? Próbowałem metod spod starszych wersji fedory i nic. Dobra już sobie poradziłem jakoś. Czy to "jakoś" jest w jakiś sposób związane z https://rpmfusion.org/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalony Napisano Maj 12, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi