D3s0l4t0r Napisano Grudzień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2004 Czy mogłby kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 Ja, ja, ja, ja mógłbym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 a czego konkretnie potrzebuje twoja dusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 a czy ja też bym mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 ja tez bym chciał PS. A wiecie co jest piękne? Że dzięki temu wpisowi dostałem trzeciego kapelusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 A czy ja bym mogl tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 A moglibyście tak kolegi nie besztać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 @lszk Dobra dobra lszk, tak gadasz, a tak naprawde to tez byś mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Ja nie moge niestety Bo nie mam ani neo+ ani fc3 ;( Przepraszam, przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2005 I ja, ja chcę! Nie mam Neo+, ale za to mam GTK+, C++, Plus GSM, Radio Plus, "+ i -", Linux+, Auto Plus, Rh+, no i plus FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Tak chłopaka zbesztaliście, że już się nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Tak chłopaka zbesztaliście, że już się nie pokazuje Ta pani z tego postu tez niestety sie juz nie pojawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Mnie stamtąd najbardziej podoba się to stwierdzenie: Każdy kiedyś miał ten pierwszy raz, więc proszę tych którzy to pamietają o pomocną dłoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Czemu nie ma normalnych userów na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Czemu nie ma normalnych userów na tym forum? Może kiedyś był tu jakiś, ale już dawno mu się pogorszyło... A tak poza tym, to ja też bym chciał... i... i mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi