zibi743 Napisano Listopad 22, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2020 Obecnie pracuję na Fedorze 31. Zamierzam przeprowadzić aktualizację. Zastanawiam się czy zaktualizować od razu do F33 czy się wstrzymać i wpisać --releaseserver=32 "Nie radzę" sobie zbyt dobrze z ewentualnymi bugami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 22, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2020 Bezpieczniej będzie przejść na f32 a potem na f33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi743 Napisano Listopad 22, 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2020 OK. Dzięki. Właśnie zaktualizowałem do F32. Ku mojemu zaskoczeniu nie mogę przeglądać zasobów windy dokładnie folderu Moje Dokumenty. Po prostu w Delfinie go nie widać. Inne foldery są widoczne. Dysk był i jest automatycznie montowany. Wydaje mi się, że to stało się po ostatniej aktualizacji Windowsa. "Namieszał" OneDrive... Mam nadzieję, że F33 jest już w większości jest pozbawiona błędów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi