zibi743 Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Obecnie pracuję na Fedorze 31. Zamierzam przeprowadzić aktualizację. Zastanawiam się czy zaktualizować od razu do F33 czy się wstrzymać i wpisać --releaseserver=32 "Nie radzę" sobie zbyt dobrze z ewentualnymi bugami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
@sunrise Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Bezpieczniej będzie przejść na f32 a potem na f33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi743 Posted November 22, 2020 Author Report Share Posted November 22, 2020 OK. Dzięki. Właśnie zaktualizowałem do F32. Ku mojemu zaskoczeniu nie mogę przeglądać zasobów windy dokładnie folderu Moje Dokumenty. Po prostu w Delfinie go nie widać. Inne foldery są widoczne. Dysk był i jest automatycznie montowany. Wydaje mi się, że to stało się po ostatniej aktualizacji Windowsa. "Namieszał" OneDrive... Mam nadzieję, że F33 jest już w większości jest pozbawiona błędów:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts