ewidepti Napisano Marzec 15, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2021 Cześć, od niedawna korzystam z Fedory. Niestety od kiedy mam ją zainstalowaną, mam problemy z Inetrnetem, z przeglądarkami internetowymi. Co chwilę wyskakuje mi komunikat Kurza Twarz. Kiedy pracowałam na Windowsie wszystko było ok. Czy ktoś może miał podobny problem? Próbowałam już wielu rzeczy ale nic nie działa niestety. Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam, Ewi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio Napisano Marzec 15, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2021 Mało konkretny opis problemu. Jakie problemy, tylko komunikat Kurza Twarz w przeglądarce? Na wszystkich stronach czy tylko na niektórych? I w jakich przeglądarkach? Czy może są jeszcze jakieś inne problemy z internetem, jeśli tak to jakie? Warto by było też opisać, co już wypróbowałaś. Wyłączenie wszystkich/niektórych rozszerzeń? Wyczyszczenie cache? Utworzenie nowego profilu? Usunięcie katalogu przeglądarki? Reinstalacja przeglądarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedoras Napisano Marzec 20, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2021 (edytowane) Może nie do końca usunęłaś Windowsa? On potrafi robić takie rzeczy Dołącz zrzut ekranu z tym komunikatem, może być zdjęcie z telefonu. Edytowane Kwiecień 3, 2021 przez Fedoras ort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jonshu Napisano Kwiecień 27, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2022 Wygląda na problem z połączeniem sieciowym, przenoszę do kategorii dla początkujących... żaluję że nie udało nam się zatrzymać koleżanki przy Fedorze, chociaż może jeszcze do nas wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi