ewidepti Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Cześć, od niedawna korzystam z Fedory. Niestety od kiedy mam ją zainstalowaną, mam problemy z Inetrnetem, z przeglądarkami internetowymi. Co chwilę wyskakuje mi komunikat Kurza Twarz. Kiedy pracowałam na Windowsie wszystko było ok. Czy ktoś może miał podobny problem? Próbowałam już wielu rzeczy ale nic nie działa niestety. Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam, Ewi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcio Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Mało konkretny opis problemu. Jakie problemy, tylko komunikat Kurza Twarz w przeglądarce? Na wszystkich stronach czy tylko na niektórych? I w jakich przeglądarkach? Czy może są jeszcze jakieś inne problemy z internetem, jeśli tak to jakie? Warto by było też opisać, co już wypróbowałaś. Wyłączenie wszystkich/niektórych rozszerzeń? Wyczyszczenie cache? Utworzenie nowego profilu? Usunięcie katalogu przeglądarki? Reinstalacja przeglądarki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedoras Posted March 20, 2021 Report Share Posted March 20, 2021 (edited) Może nie do końca usunęłaś Windowsa? On potrafi robić takie rzeczy Dołącz zrzut ekranu z tym komunikatem, może być zdjęcie z telefonu. Edited April 3, 2021 by Fedoras ort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jonshu Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 Wygląda na problem z połączeniem sieciowym, przenoszę do kategorii dla początkujących... żaluję że nie udało nam się zatrzymać koleżanki przy Fedorze, chociaż może jeszcze do nas wróci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts