V12 Napisano Listopad 11, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2022 Dzień dobry Pakiety CGNS po aktualizacji mojego systemu Fedora 36 gnome? Nie zainstalowałem przez ostatni czas zadnego programu, zobaczyłem jednak, ze takowe zastaly zaintalowane. Bardzo dziwne. Pozdrawiam V12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 11, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2022 41 minut temu, V12 napisał: zobaczyłem jednak, ze takowe zastaly zaintalowane. Bardzo dziwne. Chodzi Ci o to, że pojawiła się ikona CGNSplot? To wszystko jest w porządku, po prostu poprawiono pewne w pakiecie cgnslib 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano Listopad 11, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2022 Cześć, Osobiście nie instalowałem żadnego CGNSplot, a ni żadnego innego programu z tej rodziny. Nieznany mi wcześniej program po prostu się pojawił (nagle mam jakies ikony) i sobie egzystuje na moim komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 13, 2022 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2022 Zainstalował się jako zależność czegoś tam. Możesz się na to naprowadzić na dwa sposoby: # dnf repoquery --whatrequires cgnslib pokaże, jakie pakiety w repozytorium zainstalowałyby cgnslib jako zależniości, albo # dnf history # dnf history info [numer] czym prześledzisz sobie ostatnie aktualizacje systemu. Możesz również spróbować usunąć pakiet # dnf remove cgnslib i zobaczyć, co zostanie odinstalowane jako bezużyteczne bez tej biblioteki. To może być dużo rzeczy, na których Ci zależy. Może też być prawie nic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano Listopad 15, 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2022 Cześć SeeM, Bardzo dziękuje za fachowa odpowiedz i pomoc. Pozdrawiam V12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi