Toni Posted November 21, 2023 Report Share Posted November 21, 2023 Cześć, Mam problem z wideo na stronach onetu. Często jak się przeskakuje to pojawia się błąd, czasem film nawet nie chce się uruchomić i od razu pojawia się błąd. Przeglądarka Firefox. Fedora 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeeM Posted November 22, 2023 Report Share Posted November 22, 2023 Dekoder nie wyrobił podczas obrad sejmu, za dużo szybkich i ruchomych ujęć. (-: Musisz wcisnąć F12 i zobaczyć konsolę, lub debugger inspektora. Taki generyczny błąd z okna przeglądarki niewiele mówi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted November 22, 2023 Author Report Share Posted November 22, 2023 1 godzinę temu, SeeM napisał: Dekoder nie wyrobił podczas obrad sejmu, za dużo szybkich i ruchomych ujęć. (-: Musisz wcisnąć F12 i zobaczyć konsolę, lub debugger inspektora. Taki generyczny błąd z okna przeglądarki niewiele mówi. : -D Próbując wkleić do posta kod z konsoli nie mogę dodać posta, dlatego dołączam plik w załączniku console-export-2023-11-22_19-25-29.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted April 26 Author Report Share Posted April 26 W dniu 22.11.2023 o 17:52, SeeM napisał: Dekoder nie wyrobił podczas obrad sejmu, za dużo szybkich i ruchomych ujęć. (-: Musisz wcisnąć F12 i zobaczyć konsolę, lub debugger inspektora. Taki generyczny błąd z okna przeglądarki niewiele mówi. Filmy z wp i onet (ich odtwarzacza) działają niestabilnie gdy przeskakuje się na osi czasu. Często obserwuje się, że film się zacina bądź pokazuje niezgodnie z tym co dźwięk. Czasem po kilku przeskoczeniach problem sam się naprawia. Nie wiem skąd się biorą te problemy. Używam Fedory chyba od wersji 20 i zawsze jakoś to działało. Czasem nie działało w ogóle, ale wtedy wystarczało zainstlować VLC i wszystko śmigało aż miło. Czy jest jakiś problem z nowszymi kodekami, coś co ma wspólnego z prawami autorskimi? No bo tak sobie to tłumaczę, że po tylu latach działania teraz jest w ten sposób. Na Interii wszystko działa znakomicie, youtube też, nie wiem czy problem występuje na innych stronach - jeszcze tego nie zaobserwowałem. Używam Fedory 39, przeglądarka Firefox. Na Chrome jeszcze nic złego nie zaobserwowałem. Czy u Was jest podobnie - spróbujcie odtworzyć przykładowy losowy film jaki znalazłem na tej stronie: https://wiadomosci.wp.pl/skw-angazujecie-w-szukanie-gadzetow-blaszczak-o-aferze-zegarkowej-7021051892190112a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Posted April 27 Author Report Share Posted April 27 Czy wiadomo czym to może być spowodowane i czy wszystko w końcu wróci do starej dobrej jakości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts