slabypingwin Napisano Październik 30 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30 Gdy chce zainstalowa odtwarzacz VLC na najnowszej Fedorze 43 to wywala mi taki blad jak na dolaczonym screenie . Jak ten problem przeskoczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Październik 30 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30 A próbowałeś instalować przez DNF, a nie Flatpak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Niedziela at 07:50 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela at 07:50 W dniu 30.10.2025 o 18:08, slabypingwin napisał: Gdy chce zainstalowa odtwarzacz VLC na najnowszej Fedorze 43 to wywala mi taki blad jak na dolaczonym screenie . Jak ten problem przeskoczyc ? Używać flatpaków z Flathuba, a nie z Fedory. Te ostatnie więcej szkodzą, niż pomagają. flatpak install flathub org.videolan.VLC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Niedziela at 12:50 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela at 12:50 Dzięki wam obu za porady . Zainstalowałem w konsoli poleceniem ; sudo dnf install vlc i na razie odtwarzacz VLC działa prawidłowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi