shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 To powiedz mi jeszcze o co w tym (<<< CLiCK >>>) chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...showtopic=3046& Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 (edytowane) Dzięki - juz sam znalazłem EDiT: Czemu przy instalacji wyskakuje mi bład, że program jest niekompatybilny z moim systemem operacyjnym (to w przypadku ps7 - przy wersji cs wyskakuje błąd: <<<CLiCK>>>)? Edytowane Styczeń 25, 2005 przez shimonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Pewnie nowy photoshop nie działa z wine . No ale to już nie wina wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 W siódemce też jest błąd - tym razem TAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 W siódemce też jest błąd - tym razem TAKI Masz taki błąd, bo próbujesz go uruchomić emulując win NT. Zmień na np. 98, było to chyba tak wine setup.exe --winver win98 Natomiast Photoshop CS wymaga co najmniej win 2000, bo mi na 98 się o to pluł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 możesz też spróbowa cross over office? tu źródła bo paczki są płatne od 40$/pół_roku. producent twiedzi że photoshop działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Można spróbować tylko jak z kompilacją? Jest jakiś tutorial do tego gdzie na sieci? Bo w tych źródłach są 4 katalogi i nie wiem który po co? "wine" - to z grubsza się domyślam "freetype" chyba też, ale po co "tcltk", "loki". Czy to po prostu jedno po drugim kompilować i instalować czy jest jakaś zalecana kolejność? [Edit] A po chwili zastanowienia, to mam jeszcze takie pytanie: czym się różni "wine" pobrane z Codeweavers od "wine" pobranego z winehq? pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Polecam stronę "Frank's Corner" dla tych, którzy mają ochotę bawić się wine'm. Krótki opis Photoshopa 7 też tam jest: http://frankscorner.org/index.php?p=ps7 Poza tym link do instalatora (konsolowego) IE 6 sp1 oraz WMP7. Uprzedzając głupie pytania postaci "po co IE pod linuksem": * część aplikacji bez tego nie chodzi * strony _trzeba_ obejrzeć pod IE zanim się je wypuści na świat, bo jednak nadal niszowy 88% fragment ludzkości korzysta z tego badziewia :/, a ma w zwyczaju nie wyświetlać w jakikolwiek sensowny sposób stron zgodnych ze standardami (spróbujcie kiedyś z Style="position:fixed") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 i d*pa za przerposzeniem W obydwu takie same błędy - mimo opisanych sposobów Jakieś inne pomysly? (czyt. Ja nie chce do windy !!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 Cross ofice wiem że zainstaluje, wine z 6 nie ma problemów, może dcom85 pomoże :?: Co do dreamweavera zainstalowałem go ale odpalić się nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 (edytowane) A ,mi dream nawet sie nie chce instalnac JAk tak dalej pojddzie... -- EDiT: Znalazłem starszą wersję - w necie jest więcej tutów na jej temat to spróbuję -- EDiT: I nadal d*pa za przeproszeniem... Edytowane Styczeń 26, 2005 przez shimonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 I nadal d*pa za przeproszeniem... Bardzo obrazowe, ale mało sczegółowe - jakiej pomocy oczekujesz na podstawie powyższej wypowiedzi? Bo jedyne, co mi przychodzi do głowy, to poszukaj na google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
invx Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 mam fedore core 2 na 4 cd, i nie wiem, czy zainstalowana jest wine, jak to sprawdzic ? czy (_wogule_ → w ogóle) ORT ona jest od razu w fedorze ? jesli tak a jej nie mam to jak z plytki ja zainstalowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Invx: Zapewne zakupileś Linux + Extra z załączoną Fedora II. Sprawdzisz to łatwo, jeśli wine to paczka to zrób poprostu: rpm -qa|grep wine Jeżeli nie podziała to: whereis wine Jeśli oba nie dadzą efektu to masz odpowiedz na swoje pytanie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi