margrand Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Finalna wersja w trakcie ściągania. Lecz z czystej ciekawości - jakie zmiany są w wersji finalnej, i co nietuzinkowego zaprezentował kapelusz. Nie mogę znaleźć informacji w tym temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 http://fedora.redhat.com/docs/release-note...tes/fc4/errata/ http://distrowatch.com/table.php?distribution=fedora https://www.redhat.com/archives/fedora-anno...e/msg00010.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tak niedopracowanego systemu dawno nie widzialem. -Usb nadal chodzi tylko w trybie fullspeed a w hispeed nawet instalacja nie pojdzie -nie dziala dzwiek na audigy 2 zs (pod core 3 byl ok) -kde wywalilo sie (zwis totalny) podczas zmiany thema!!! To tyle jak na godzinke przebywania z "nowym systemem". Juz sie nie moge doczekac wiecej bugow. A tak lubilem ten system... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Ja także się zawiodłem na FC4. Instalacja przeszła bez problemu. Pierwsze uruchomienie też. Problemy się zaczęły podczas instalacji sterowików Nvidii. Kierowałem się zgodnie z instrukcją która była na TEJ stronie. Jak padły X-y starałem się uruchomić polecenie glxgears jak było "w instrukcji" . Pojawił się błąd : "Naruszenie ochrony pamięci" . Ten sam błąd pojawia mi się podczas uruchamiania innych programów np. XMMS. Starałem się to rozwiązać jak było na tym forum. Nic nie pomaga. Fedorka zawieiła mi się już z 4 -5 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostRider Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 uuu, to moze jednak sobie odpuszczę instalację tego OS'a? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Ja tez jak na razie sie zawiodlem :/ Tylko raz udalo mi sie wejsc w reguly iptables. Za kazdym nastepnym razem mnie juz nie wpuszcza. Jedyny pozytywny aspekt nowej Fedorki jak na razie to ze wgrywa sie bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Tak czytam i widze że jednak nie zrobie upgrade do FC4 . Zainstalujcie Gentoo jest rewelacyjne!! i wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Tak czytam i widze że jednak nie zrobie upgrade do FC4 . Zainstalujcie Gentoo jest rewelacyjne!! i wszystko działa jak należy. Gentoo??? Więcej czasu zmarnujesz na kompilację, niż zyskasz, unikając bugów w FC4. Wszystkim "poszukującym" polecam UBUNTU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 A ja jak mi się F4 nie spodoba (jeszcze ściągam) to zostanęł przy F3,i vlos Jak gentoo to może vlos chyba że masz mocnego procka i czas ci się przelewa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostRider Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Tak czytam i widze że jednak nie zrobie upgrade do FC4 . Zainstalujcie Gentoo jest rewelacyjne!! i wszystko działa jak należy. Gentoo??? Więcej czasu zmarnujesz na kompilację, niż zyskasz, unikając bugów w FC4. Wszystkim "poszukującym" polecam UBUNTU. No to zasysam UBUNTU 5.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 dziś u znajomego byłem w sprawie identycznych problemów jak w tym topicu... wszystko poszło gładko po rekonfiguracji SE, jedynie KDE troszkę szaleje (co akurat nie stanowi problemu)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artanis Napisano Czerwiec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2005 Ech panowie, nie podejmujcie pochopnych wniosków. Ten sam problem miałem przy przejściu z FC2 na FC3. Wszystko sie sypało, a do tego żadna z wprowadzonych zmian mi sie nie podobała. No ale pomęczyłem troche system, po czym reinstalka i jakby magia Już sie nic nie sypało, co mi sie nie podobało to doszedłem do tego jak przekonfigurować i sumarycznie po 3 dniach "Heidelberg" całkowicie zastąpił "Tettnang'a" choć przy pierwszym wrażeniu chciałem wywalić płytki przez okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi