Soleth Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Jak w temacie. W aMule nie wyświetla mi literki ł, a zamiast niej )). Ą,ć,ę,ż,ź,ó,ń wyswietla normalnie. Język ustawiony systemowy, czcionka systemowa to arial. Prosze o pomoc Pozdrawiam! Soleth <Edit> Prosze modów o zmienienie tematu na "Brak "ł" w aMule" i usuniecie tego editu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Sprawdź w hotkey'sach czy czasem nie masz ustawionego jakiegoś skrótu "alt +l", zwykle w tym jest problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Problem bardzo często występuje w prawie każdym programie na GTK1. Związane jest to chyba z tym, że GTK2 pracuje na Unikodzie, a GTK1 wciąż na ISO. EDIT: https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=160554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Problem bardzo często występuje w prawie każdym programie na GTK1. Związane jest to chyba z tym, że GTK2 pracuje na Unikodzie, a GTK1 wciąż na ISO. I nic sie na to nie poradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czechows Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 pod FC 3 pomagała kompilacja ze źródeł, w FC4 jeszcze nie próbowałem (jakoś odstarsza mnie gcc 4), więc na razie męczę cię bez "ł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 O ile dobrze pamietam to pod fedora 3 nie bylo takiego problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 O ile dobrze pamietam to pod fedora 3 nie bylo takiego problemu... Oj był, był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 No to ja moze go nie mialem, bo pod KDE siedzialem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Moge udowodnić: Servers: Connected 2005-06-26 12:58:02: Po))ączenie nawiązano z: Asyrix uname -r 2.6.10-1.770_FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 No ok. ALe i tak sobie tego nie przypominam, zebym mial kiedys No nic, chyba musze nauczyc sie źyć bez mojego ukochanego "ł"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi