Faust_ Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Mam mały problem. Nie dawno przeprowadziłem się z GNOME na Fluxboxa. Mi się bardzo podoba ale mojej mamusi nie. Jak ustawić żeby po zalogowaniu się jednego użytkownika uruchamiał się Fluxbox, a po zalogowaniu drugiego użytkownika był włączany GNOME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Ucze się działania fedorki cały czas sprawdz czy nie pomoze ci to , w Folderze domowym każdego (_urzytkownika_ → użytkownika) ORT jak wyswietlisz ukryte pliki jest .dmrc spróboj pozmieniać tam jak potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Na początku w oknie logowania masz na dole wybór 'Sesji' i tam to wybierasz. Tak na początek :0 Jak masz FC4 to tylko z pierwszym razem to wybierz bo jest tam opcja przywruć ostatnią/zapisaną sesję no i za każdym następnym razem będiesz miał to co wybrałeś na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 A jeśli wybór sesji to duży problem możesz odytować plik .Xdefaults z maminego katalogu domowego Osobiście kiedy ja tam mieszałem sporo rzeczy się posypało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Przy każdym użytkowniku jest możliwość wybrania domyślnej sesji (w menadżerze logowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2005 Ech, ludzie, a nie prościej będzie użyć switchdeska. Wpisanie np. switchdesk gnome spowoduje zmianę tylko w aktualnym koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi