irakus Napisano Sierpień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2005 Mam problem z laptopem Actina Tytan 1000. Przebrnełem instalkę dzięki radom kolegów z forum. No i tak jak myślałem będzie problem z ACPI. Trochę dziwny jest ten konfigurator. Może trzeba coś doinstalować albo ustawić. Zależy mi na czasie baterii, hibernacji i wyłączaniu laptopa. Te funkcje nie działają. Jak to wszystko zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2005 [offtop]pogrubienie i inny kolor tekstu stotuje się do krótkich fraz i ma na celu podkreślenie ich znaczenia w kontekście całości wypowiedzi... Jak to w ogóle wygląda [/offtop] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irakus Napisano Sierpień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2005 Nie potrzebuje takich uwag tylko odpowiedzi na zadane pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2005 A my nie chcemy odpowiadać komuś, kto nas nie szanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Sierpień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2005 Nie potrzebuje takich uwag tylko odpowiedzi na zadane pytanie. Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi