dalmatyn Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Witam Często korzystam w Gnome z małych kartek z notatkami, które umieszcza się na pulpicie (Notatki 2.10.1), ale do jednego nie umiem ich nakłonić. Chcę żeby nie były zawsze na wierzchu. Nie znalazłem w nich żadnych opcji umożliwiających bycie pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Chyba jedynym sposobem jest schowanie ich (lewy klik na aplet > Wyświetlanie notatek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Albo przerobienie kodu źródłowego Jeśli yesteś w stanie, możesz zerknąć na stronę JTZ - sekcję qt library. Były tam odpowiednie wskazówki dotyczące operacji z efektem szpilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalmatyn Napisano Sierpień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2005 hah, pomogło. przeoczyłem tą → tę opcję <zawstydzony> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi