MitS Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Witam! Mam troche lamerski problem dotyczący odpalania programu SMEG. Jak go się odpala ?? By pomógł ktoś ??? w konsoli wpisuje: smeg i mam takie coś [root@ozyrys mits]# smeg Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/smeg", line 30, in ? from MenuHandler import MenuHandler File "/usr/lib/smeg/MenuHandler.py", line 29, in ? import xdg.Menu, xdg.Config, xdg.IniFile, xdg.MenuEditor, xdg.BaseDirectory ImportError: No module named xdg.Menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Potrzebujesz TEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Na pewno to nie jest najważniejsze lecz chciałbym troche pozmieniać sobie menu w gnome. Fajnie by było jak by ktoś mi pomół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Na pewno to nie jest najważniejsze lecz chciałbym troche pozmieniać sobie menu w gnome. http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...&hl=edycja+menu Było coś jeszcze na forum o jakimś programiku do tego. Nie interesowałem się zbytnio, więc musisz sobie sam poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Tzn nie wiem czy zauważyłeś, ale pod słowem "TEGO" w moim poście yest odpowiedni link. Ściągnij, zainstaluj i problem zniknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 BTW w GNOME 2.12 (czyli w FC5) będzie prosty programik do manipulacji menu. Wprawdzie będzie można będzie tylko zablokować wyświetlanie określonych elementów, ale IMHO to wystarczy, bo usuwanie czegokolwiek z menu kłóci się z jego założeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 (_żeczywiście_ → rzeczywiście) ORT nie zauważyłem "TEGO" a tak to ciekawe za ile będzie FC 5 ... Dzięks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 a tak to ciekawe za ile będzie FC 5 Koło lutego. http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi