@Sorror Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Niewątpliwie nie mam talentu do nazywania topiców W każdym razie mam śmieszny problem z operką. Otóż ni stąd ni z owąd przestały mi się wyświetlać niektóre obrazki, e.g. mój awatar na tym forum, kilka emotioikonek etc. Brak reguły, problem yest hm, z jakby losowo wybranymi Jasne, wszystkiego, w co wyposażona yest opera już spróbowałem, więc nie potrzebuję porad typu "wyczyść catche" Tak więc ocb? Oczywiście porad typu "przeinstaluj operę" też nie potrzebuję, jeśli nikt nie wie o co chodzi z pewnością to zrobię, niemniej dziwny problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 ja też używam operki (wersja 8.02 ) i też nie widze twojego awatara . ciekawe co powoduje taki problem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 To jest chyba bardziej wina Opery, niż jej konfiguracji, bo też to mam, ale mi to akurat zbytnio nie przeszkadza (v. 8.02) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Jednym słowem reinstall... W tym momencie Opera wróciła dla mnie do poziomu Firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 U mnie Opera (8.02) działa prawidłowo, nie znikają obrazki itp. Jedyny problem z nią to java,ale o tym już pisałem. Używam FF bo ostatnio kolega pokazał mi kilka fajnych rozszerzeń które usprawniają przeglądanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 W tym momencie Opera wróciła dla mnie do poziomu Firefox Ooo, nie wiedziałem, że Opera jest aż taka dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 OT: a wyswietla sie Wam, uzytkownikom Opera 8.02, faviconka forum fedora.pl? Bo w FF mi sie wyswietla, w Operce nie.... i to chyba jedyna wada bo... [flame] we wszyskim innym (moze oprocz zachowywania hasel) Opera rzadzi! ;P [/flame] PS. Polecam -> http://nontroppo.org/wiki/PrzyciskiUzytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 a wyswietla sie Wam, uzytkownikom Opera 8.02, faviconka forum fedora.pl? Nie Wyświetla się dopiero przy przycisku odśwież (mam tam skrót) do stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi