MitS Napisano Sierpień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2005 Witam! Szukam programów do grafiki rastorowej pod linuksa i chciałbym was prosićo pomoc. Fajnie jak byście podali jakieś nazwy programów (a do tego super było by gdyby jakieś linki). Jak narazie to znam tylko dwa programy: Gimp oraz Pixel32 Byłbym wdzięczny za podanie paru nazw programów (nie chodzi mi o programy typu ACDSEE czy InfranView !!! tylko photoshop, firework itp.). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2005 ImageJ 1.33, ale miałeś na myśli chyba grafikę rastrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 Tak chodzi mi o programy do grafiki rastorowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 sa jeszcze: ImageMagick, CinePaint, RubyMagick linki do nich oraz inne zamienniki programow spod Windows znajdziesz tutaj: http://www.rwo.pl/zamienniki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 Tak chodzi mi o programy do grafiki rastorowej. Zauważ, że pisze się to "rastrowa", nie wsadzaj "o" do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Sierpień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 Zauważ, że pisze się to "rastrowa", nie wsadzaj "o" do środka. smile.gif fakt .. zawsze popełniam ten sam błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi