KrzysieQ Napisano Wrzesień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 Poszukuję zamiennika Windowsowego BitComet'a - czyli klienta torrenta z obsługą DHT Network (Azureus odpada), działajacego oczywiscie na Fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Wrzesień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2005 http://www.lug.rybnik.pl/content/view/12/32/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 Na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysieQ Napisano Wrzesień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 Musze każdego sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 AFAIK oryginalny BitTorrent (ale w wersji beta) też to ma. yum --enablerepo=extras-development install bittorrent-gui (No i z racji mojej wrodzonej skromności muszę wspomnieć o polskiej wersji językowej, która jest już w tym wydaniu dostępna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 (No i z racji mojej wrodzonej skromności muszę wspomnieć o polskiej wersji językowej, która jest już w tym wydaniu dostępna ) boskie ja sie zamierzam zabrac za tlumaczenie Gnubiffa bo fajny nie jest sie programistą wiec sie nic nie ulepszy/nie stworzy oprogramowania, milionerem sie nie jest wiec sie nie sfinansuje OpenSource... to chociaz przetlumacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kean Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 a czy jest jakas wersja konsolowa? bo do tej pory na mandrake uzywalem bittirnado ale obecnie nie moge odpalic bo pisze ze nie ma takiego pliku lub katalogu, a jest dobrze wszystko napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Jeśli pytasz, czy BitTorrent działa w trybie tekstowym, to tak, działa. :] Use the Google, Luke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi