phaphiq Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Cześć! Szukam czegoś podobnego naj IfranView. Wine nienajlepiej sobie z tym radzi. Interesuje mnie tylko program z GUI. Mam FluxBoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 eog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Ja używam i polecam Gwenview. [edit] Nie doczytałem o FluxBox, Gwenview jest tylko na KDE Sorka za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 gthumb jest calkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 Eog to tylko taki "podgląd" obrazków, ale za to gThumb jest już bardzo dobrą przeglądarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 gthumb jest calkiem fajny gthumb jest baaardzo fajny! mile zaskoczyly mnie mozliwosci obslugi cyfrowki poprzez gthumb.. gtkam kuca, gthumb to jest to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 Dziwne, bo oba używają tych samych sterowników gPhoto2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2005 Dziwne, bo oba używają tych samych sterowników gPhoto2. rzeczywiscie, ale lepiej z Canon a520 (ptp) wspolpracuje gthumb. Latwiej przeglada sie zdjecia (czy inne dane), zapisuje je na dysku czy kasuje z aparatu.. gtkam pracuje nieprzewidywalnie i niestabilnie. gthumb natomiast -> zero problemow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2005 ja jakiś czas temu używałem gtksee, jedno trzeba przyznać że jest chya jeszcze szybszy niz windowsowy ifran, choć możliwości ma skromne http://gtksee.berlios.de/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi