@Sorror Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Zajmował się może ktoś z zacnych forumowiczów własnym radyjkiem internetowym? Otóż postawiłem sobie shoutcasta (SHOUTcast Linux server (glibc)). Wszysko jest super, jedak mam problem z nadajnikiem, czyli programem nadającym sygnał do rzeczonego serva shoutcastowego. Jedynym znalezionym przeze mnie linux owym nadajnikiem jest SHOUTcast DSP Plug-In Linux -> jednak jest on konsolowy i jego obsługa jest ciemiężna i uboga Stąd pytanie, spotkał się może ktoś z innym linux owym nadajnikiem? Może być wtyczka do xmms, aczkolwiek raczej taka nie istnieje z tego co widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 BTW może jednak spróbujesz Icecasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 Icecast w niczym lepszy nie jest, generalnie są to dwa bliźniacze produkty. Tak czy siak problem nadal aktualny (w ostateczności zaemuluję któregoś z MSowych klientów - ale to lekka przesada i duży minus dla środowiska OS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi