uosiu Napisano Marzec 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 A wiedziałeś, że Joanna d'Arc jest patronką internetu, poczty i komunikacji? Więc coś to średniowiecze ma jednak wspólnego z komputerami... :-P Tyle ze juz wtedy byl maly miekki? milo ze znowu jestes u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 przesadzac nie przesadzać, ale lepsza dziewczyna co ma pojęcie o linuksie niz taka co umie tylko PS2 włączyć... ŚLEDZIKOWSKI mam kumpla Śledzianowski hehehe co do mały miękki to chodzi o microsoft... jesli chodzi o firmy których nazwa ma coś wspólnego z właścicielem to podoba mi się firma Castrol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 ŚLEDZIKOWSKI mam kumpla Śledzianowski hehehe No to już mnie obraziło Nie znoszę swojego nazwiska. Wszyscy w klasie mówią na mnie ŚLEDŹ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 no na niego też mówimy śledź, ale jest extra koleś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 no na niego też mówimy śledź, ale jest extra koleś :-) Fajnie Na mnie mówią jeszcze Golden Fish, Big ryba, śledziu (popularne) i rybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 no ja na niego mówie fiszu albo wuja romek... ale to juz dlatego ze wygląda jak mały kolcek lego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 Może by tak ktoś zrobił jakieś grupowe zdjęcie userów z forum obecnych na FCOD? Obrobi się go, dorzuci podpisy (nicki) i wstawi na forum. Ktoś się podejmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 grupowe mówisz, hmm.. napiszcie kiedy to się usmiechne do monitora :-) ale ja proponuje zeby załozyć temat "nasze twarze" utworzyć tam posty w których były by fotki umieszczone i podpisane (choć defakto własnie w tym dziale jestesmy)... albo niech kazdy sobie da swoja fotke w avatara... taką ja mam koncepcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 Zuk - zarabisty pomysl ale ja nie mam cyfraka (mam kamere cyfrowa sony, ale kobyla jet ciezka i zapomnij o tym ze ja wezme) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 Zuk - zarabisty pomysl ale ja nie mam cyfraka (mam kamere cyfrowa sony, ale kobyla jet ciezka i zapomnij o tym ze ja wezme) Osobiście liczę na Wizkida i będę z nim mówił o tym. Jeśli ktoś inny jest chętny to czemu by nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 grupowe mówisz, hmm.. napiszcie kiedy to się usmiechne do monitora :-) ale ja proponuje zeby załozyć temat "nasze twarze" utworzyć tam posty w których były by fotki umieszczone i podpisane (choć defakto własnie w tym dziale jestesmy)... albo niech kazdy sobie da swoja fotke w avatara... taką ja mam koncepcję... To chodzi o tych co jadą na FCOD...Czytaj ze zrozumieniem Ja nie jade wiec mnie tam nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 ano czytac umiem ze zrozumieniem gorzej... moze sie umówimy i np jednego dnia wyjdziemy przez dom wszyscy o jednej godzinie np 13 w czerwonych beretach, satelita nam zrobi fotke i potem zaznaczymy gdzie kto stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Na początek, żeby się zorientować (nie ma wszystkich): http://img231.imageshack.us/my.php?image=w...=whoswho2sk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 heh.... byście mnie tam dokleili.... a lepiej bym wjechał na piwko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 foto specjalnie dla uosia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi