Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Dione: Jak po halucynkach to ja się czuję (i pewnie nie tylko ja) A co do tego: a to, ze uzywam linuksa to zasluga tylko i wylacznie gwiazdora To chwała Ci Gwiazdorze po wsze czasy Trza Cię wsadzić do słoiczka i zamarynować Właśnie, padła już wcześniej propozycja wsadzenia Cię do formaliny . A może to jednak nie najlepszy pomysł? Ja bym Cię raczej wysłał w świat, żebyś masowo nawracała swoją (i drugą też ) płeć na Linucha. Albo lepiej! Jeśli ta cała akcja ze Stowarzyszeniem Promocji Wolnego Oprogramowania wypali, to trzeba Cię będzie wziąć do reklamy . A poza tym hyde park & shoutb^W^W^Wwyszukiwarka rockz True, true. A tak BTW to trzeba zrobić numer na następny prima aprilis i zmienić napis na przycisku na "szukaj". Ale by był wysyp płaszczaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Dione: Jak po halucynkach to ja się czuję (i pewnie nie tylko ja) A co do tego: a to, ze uzywam linuksa to zasluga tylko i wylacznie gwiazdora To chwała Ci Gwiazdorze po wsze czasy Trza Cię wsadzić do słoiczka i zamarynować Właśnie, padła już wcześniej propozycja wsadzenia Cię do formaliny . A może to jednak nie najlepszy pomysł? Ja bym Cię raczej wysłał w świat, żebyś masowo nawracała swoją (i drugą też ) płeć na Linucha. Albo lepiej! Jeśli ta cała akcja ze Stowarzyszeniem Promocji Wolnego Oprogramowania wypali, to trzeba Cię będzie wziąć do reklamy . Gwiazdorowi to przede wszystkim ja jestem wdzieczna "po wsze czasy" co do sloiczka, to wole jednak na swiezym powietrzu a nawracanie plci pieknej na linuksa (i w ogole otoczenia mojego) to misja, ktora praktykuje, ale niestety sa duuuze opory nawet kolezanka, ktora doszla do wniosku, ze chce studiowac informatyke wzdryga sie przed jakas dystrybucja, chociazby live chociaz najlepiej i tak dziala szokowanie wygladem KDE reklama? why not;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 chociaz najlepiej i tak dziala szokowanie wygladem KDE Słyszałem ludzi twierdzących, że Vista będzie ładna... lol a nawracanie plci pieknej na linuksa (i w ogole otoczenia mojego) to misja, ktora praktykuje I o to chodzi Co do oporów, to ja mam w klasie gościa, którego nazywamy "naszym prywatnym Gatesem" Więc wiem o czym mówisz. Chociaż nawet jego dało się przkonać do spędzenia paru chwil na Knoppiksie i nawet sobie chwalił (uczciwy człowiek jest ). Nie poddawaj się A koleżanka po prostu nie wie co traci P.S. Za jakiś czas będzie można szokować jeszcze bardziej. XGL'em Dla Windziarz to dopiero będzie zawał Poza tym, jak lubisz takie bajery, to polecam wypróbować XDesktopWaves. Daje efekt tafli wody na pulpicie. Ekstra sprawa moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 chociaz najlepiej i tak dziala szokowanie wygladem KDE Słyszałem ludzi twierdzących, że Vista będzie ładna... lol taaa, moze i bedzie ladna, ale na KDE masz system jeszcze ladniejszy kosztem duuuuzo mniejszej mocy obliczeniowej (na moim kompie Vista by mi nie poszla, a FC5+KDE3.5 śmiga aż miło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 chociaz najlepiej i tak dziala szokowanie wygladem KDE Słyszałem ludzi twierdzących, że Vista będzie ładna... lol taaa, moze i bedzie ladna, ale na KDE masz system jeszcze ladniejszy kosztem duuuuzo mniejszej mocy obliczeniowej (na moim kompie Vista by mi nie poszla, a FC5+KDE3.5 śmiga aż miło ) Gdzieś mi przeleciało w necie, że potrzebować będzie 8GB na dysku i 1 pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Żeby się w ogóle uruchomić. :] Żeby płynnie chodziło trzeba przemnożyć x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Maj 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 Buehehe, to ja się też pokaże... co mi tam Chociaż za niedługo chyba nie będziecie mnie chcieli tu widzieć bo wszystko wskazuje na to, że przchodzę na Mandrivę. Ot wygodniejszy dla mnie system, zważywszy że nie mam dostępu do neta więc nie mogę korzystać z dobrodziejstw Yuma. Oczywiście na pewno tu zajrze jak będę miał jakieś pytania odnośnie Linuksa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaer Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Mmrrrrrrocznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 o! kto wrocil po latach? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Mmrrrrrrocznie... tongue.gif Taaa... ale w Boga wierze jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale jest temat "Spotkania forumowiczów" Oto moje zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Wyczyscilem ten offtopic- posty o XGL sa tutaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=11228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Przynajmniej nie jestem sam uosiu, na tym zdjęciu jako jeden z niewielu nie masz piwa. BTW, jak pisze tego posta, to dużo moich znajmoych jest na jakieś sporej imprezie(z której prawdopodobnie niewiele będą pamiętać )a ja siedzę w domu przed kompem, ale jakoś wcale nie jestem smutny, ze mnie tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Dobra, ponieważ dyskusja o piwie i moim braku zgody na nie to tematna zupełnie odrębny topic na jakimś flame-topicu zostawmy to w cholerę i wróćmy do tematu: A niech tam! To który jestem na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Pierwszy z lewej Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi