shymon_ Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 witam mam prosbe czy moglby ktos napisac krok po kroku jak zrobic przezroczystego aterma w fluxie... thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Uruchamiasz np w KDE terminal Ustawienia->Zestaw->przeźroczysta konsola Ale to strasznie je pamięć więc jeśli masz jej nie za wiele to nie polecam. Z resztą przejrzystość jest gorsza i mało praktyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Owszem, je pamięć, ale ja w moim Gnome Terminalu mam przezrozystość i sobie ją chwalę. Moze to kwestia doboru tapety - ja mam czarnobiałe zdjęcie i zielone napisy. jest gicio. Jeżeli ktoś używa KDE, to zuzycie pamięci odchodzi na dalszy plan:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 jak zrobic przezroczystego aterma w fluxie... thx Nie znam odpowiedzi, ale chciałem zauważyć, że shymon_ chciał przezroczystego aterma we fluxboksie, więc dywagacje nt. KDE i Gnome raczej go nie ratują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Ale numer......... No faktycznie! Zmylił mnie tytuł "Konsole" a my tu o Gnomach i Kandalfach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 http://www.coding-portal.com/readarticle.p...p?article_id=38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi