bisz Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 wracam sobie po tygodniu nieobecnosci z ferii, odpalam xmms noi ... slupki podskakuja muzyka niby leci ale nic nie slysze, nic nie bylo modzone, podlaczalem sluchawki, slysze tylko szum! co jest grane, jak to dokladniej z diagnozowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 system-config-soundcard nie piszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 wracam sobie po tygodniu nieobecnosci z ferii, odpalam xmms noi ... slupki podskakuja muzyka niby leci ale nic nie slysze A to Twoja stara... Wtyczki przy sprzątaniu z karty wyrwała albo przełożyła wtyczkę głośników do mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bisz Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 sprawa wyglada tak, mam te karte sb live ktora przestala grac i jakas z integrowana, sb wyjalem i na z integrowanej gra wiec hipoteza taka ze poszla np koncowka mocy. ALE. chcialem np teraz sobie giernąć w q3 a tu nie mam w grze dzwieku ( w systemie juz jest) a komunikat w konsoli gry o taki : /dev/dsp: Input/output error Could not mmap /dev/dsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 pobaw sie alsaconf --- u mnie na SbLive! pomoglo czyszczenie slotu PCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bisz Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 z tym ze u mnie nie wykrywa takowej komendy jak alsaconf... ig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi