Daniello Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Pojawiły się sexy dziewczyny firmy Microsoft: http://www.liens-utiles.org/modules/news/a...hp?storyid=2248 Co o tym myślicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 No właśnie, takie piękne laski a my tu z pingwinami Fuj, rója i poróbstwo Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C4dyk Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 a tu dziewczyny Linuksa http://www.liens-utiles.org/modules/news/a...hp?storyid=2210 ROOT ME ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 luz jak jeszcze programują to się zakochałem właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Dziwne jest to ze M$ wyskakuje tu z laskami na swoich pulpitach. Oczywiście linuksowe dziewczyny są o niebo lepsze niż tamte Bo jak wiecie trwa kampania Anty-linuksowa zorganizowana przez Microsoft Nie wiem dlaczego tak bardzo chcą zniszczyć OpenSource. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Nie wiem dlaczego tak bardzo chcą zniszczyć OpenSource. Jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze. Jeśli M$ będzie wspierał open OpenSource to zmniejszą mu się dochody i Bill G. nie będzie po raz *** najbogatszym człowiekiem na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Widywałem lepsze dziewczyny niż te z M$ a lepszych od Linukosywch nie (joke ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Dziwne jest to ze M$ wyskakuje tu z laskami na swoich pulpitach A naprawde myslisz, ze MS ma cokolwiek wspolnego z tymi obrazkami? Oprocz oczywiscie mizarnej klasy logosami podlozonymi w paint'cie czy innym GIMPie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Małomiękki to sukces marketingowy, a nie softwarowy, czy programistyczny. Gates to dobry biznesmen, ale pozycje ugruntowują sobie tworzeniem zamkniętych formatów i monopolizacją, cóż biznes is biznes. Myślę jednak, że należy się cieszyć z całego Open Source i nawet z tego, że jest mało popularny (statystycznie oczywiście), bo gdyby użytkowników Linuksa, było tylu co Windy, to sprytni prawnicy już by to opatentowali i piękna idea Alana Cox'a poszłaby się je.ać. Niestety producenci sprzetu ida ręka w ręke z potentatem i są projekty kodowania na poziomie sprzętu. Czytałem artykuł o procesorze Fritz'a o ile dobrze pamiętam nazwę - masakra. Nie wyrzucajcie swoich blaszaków, które za kilka lat będą, albo już teraz są przestarzałe, bo jak wam zaoferują super sprzęt na tym procesorze, to do podatków dojdzie wam coroczny datek na nowszą wersję Windy walwat P.S. A laski niczego sobie, ale zasługa MS jest tu żadna. Zapomniałem wymienić Richarda Stallmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi314 Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 A laski niczego sobie, ale zasługa MS jest tu żadna.no pewnie w zyciu kompa nie widzialy btw gdyby te laski bylyby firmy Microsoft to ja bym sie bal podejsc. moglyby zajsc w ciaze/eksplodowac/umrzec bez uprzedzenia X-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Wracając do tematu, ostatnio znalazłem na dysku obrazek z czasów, jak jeszcze byłem zapalonym Windziarzem: http://img221.imageshack.us/my.php?image=linux4xm.jpg Ta też mi się podoba (mam słabość do kobiet narysowanych, a zwłaszcza Azjatek ): http://img224.imageshack.us/my.php?image=imac7do.jpg Zwróćcie uwagę na podpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Muszę przyznać, że te rysowane są (szukam słowa) "bardziej pobudzające wyobraźnię". Zaryzykuję takie stwierdzenie (całkowicie subiektywne). Windows jest jak żona... Linux jak dziewczyna ze snów o Śródziemiu... A lądujesz gdzieś w połowie pomiędzy tym. Fajnie byłoby poślubić Elfkę... Hej! walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 a tu dziewczyny Linuksa http://www.liens-utiles.org/modules/news/a...hp?storyid=2210 ROOT ME ;] szczególnie podoba mi sie "root me" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasio Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 microsoftowi nic juz nie pomoże, nawet d*py... bo ten system jest do d*py.... ostatnio mi sie w windzie zrobiło tak... "Brak wystarczajacego przydziału" i zaczał po poleji usuwac programy z listy start..... nawet sie nie chciał zamknac, po resecie odziow chodzi jak powinien... ale to pewnie było tym spowodowane ze chodził windows 3 dni.... a poza d*pami do reklamy ostatnio oglądałem windows Xp live.... kupa śmiechu, i (_wogóle_ → w ogóle) ORT kupa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 microsoftowi nic juz nie pomoże, nawet d*py... bo ten system jest do d*py.... ostatnio mi sie w windzie zrobiło tak... "Brak wystarczajacego przydziału" i zaczał po poleji usuwac programy z listy start..... nawet sie nie chciał zamknac, po resecie odziow chodzi jak powinien... ale to pewnie było tym spowodowane ze chodził windows 3 dni.... a poza d*pami do reklamy ostatnio oglądałem windows Xp live.... kupa śmiechu, i (_wogóle_ → w ogóle) ORT kupa.... To stary obyczaj Microsoftu. Balsamować wyglądem system Wcale to on piękny tak nie jest. Teraz balsamują na glanc tymi tapetkami z sexy modelkami. Od tego mi się flaki przewracają, no ale cóż. Bezpieczeństwo jest spychane na tyły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi