Skocz do zawartości

Sexy Dziewczyny Z Microsoftu :p

Daniello

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne jest to ze M$ wyskakuje tu z laskami na swoich pulpitach. Oczywiście linuksowe dziewczyny są o niebo lepsze niż tamte biggrin.gif Bo jak wiecie trwa kampania Anty-linuksowa zorganizowana przez Microsoft cool.gif Nie wiem dlaczego tak bardzo chcą zniszczyć OpenSource.

Nie wiem dlaczego tak bardzo chcą zniszczyć OpenSource.

Jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze. Jeśli M$ będzie wspierał open OpenSource to zmniejszą mu się dochody i Bill G. nie będzie po raz *** najbogatszym człowiekiem na świecie.

Małomiękki to sukces marketingowy, a nie softwarowy, czy programistyczny.

Gates to dobry biznesmen, ale pozycje ugruntowują sobie tworzeniem zamkniętych formatów i monopolizacją, cóż biznes is biznes.

Myślę jednak, że należy się cieszyć z całego Open Source i nawet z tego, że jest mało popularny (statystycznie oczywiście), bo gdyby użytkowników Linuksa, było tylu co Windy, to sprytni prawnicy już by to opatentowali i piękna idea Alana Cox'a poszłaby się je.ać.

Niestety producenci sprzetu ida ręka w ręke z potentatem i są projekty kodowania na poziomie sprzętu.

Czytałem artykuł o procesorze Fritz'a o ile dobrze pamiętam nazwę - masakra.

Nie wyrzucajcie swoich blaszaków, które za kilka lat będą, albo już teraz są przestarzałe, bo jak wam zaoferują super sprzęt na tym procesorze, to do podatków dojdzie wam coroczny datek na nowszą wersję Windy

scared.gif

walwat

P.S. A laski niczego sobie, ale zasługa MS jest tu żadna.

Zapomniałem wymienić Richarda Stallmana.

Wracając do tematu, ostatnio znalazłem na dysku obrazek z czasów, jak jeszcze byłem zapalonym Windziarzem:

http://img221.imageshack.us/my.php?image=linux4xm.jpg

Ta też mi się podoba (mam słabość do kobiet narysowanych, a zwłaszcza Azjatek wink.gif):

http://img224.imageshack.us/my.php?image=imac7do.jpg

Zwróćcie uwagę na podpisy. laugh.gif

Muszę przyznać, że te rysowane są (szukam słowa) "bardziej pobudzające wyobraźnię".

Zaryzykuję takie stwierdzenie (całkowicie subiektywne).

Windows jest jak żona...

Linux jak dziewczyna ze snów o Śródziemiu...

A lądujesz gdzieś w połowie pomiędzy tym.

Fajnie byłoby poślubić Elfkę...

Hej!

walwat

microsoftowi nic juz nie pomoże, nawet d*py... bo ten system jest do d*py.... ostatnio mi sie w windzie zrobiło tak... "Brak wystarczajacego przydziału" i zaczał po poleji usuwac programy z listy start..... nawet sie nie chciał zamknac, po resecie odziow chodzi jak powinien... ale to pewnie było tym spowodowane ze chodził windows 3 dni.... lamo.gif a poza d*pami do reklamy ostatnio oglądałem windows Xp live.... kupa śmiechu, i (_wogóle_ → w ogóle) ORT kupa....

microsoftowi nic juz nie pomoże, nawet d*py... bo ten system jest do d*py.... ostatnio mi sie w windzie zrobiło tak... "Brak wystarczajacego przydziału" i zaczał po poleji usuwac programy z listy start..... nawet sie nie chciał zamknac, po resecie odziow chodzi jak powinien... ale to pewnie było tym spowodowane ze chodził windows 3 dni....  lamo.gif  a poza d*pami do reklamy ostatnio oglądałem windows Xp live.... kupa śmiechu, i (_wogóle_ → w ogóle) ORT kupa....

To stary obyczaj Microsoftu. Balsamować wyglądem system smile.gif Wcale to on piękny tak nie jest. Teraz balsamują na glanc tymi tapetkami z sexy modelkami. Od tego mi się flaki przewracają, no ale cóż. Bezpieczeństwo jest spychane na tyły...