AlienJR Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Prezentacje puszczał Helot (Marek Barczyk) ze swojego laptopa, więc jeszcze jej nie mam, ale na pewno będzie za jakiś czas. Cześć FIlip. Miło Cię spotkać i tutaj. Dasz rade załatwić wszystkie prezentacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Czy materiały z prezentacji to będa może gdzieś udostępnione? Sądzę, że nie tylko ja, ale jeszcze kilka innych osób, które na FCOD nie były zapoznałyby się chętnie z tymi materiałami. Na zdjęciach widziałem temat SELinux oraz zastosowanie Pythona - oba te tematy bym sobie przejrzał. A jakby były inne to pewnie też Prośba więc ogromna do Szanownych Prelegentów: dajcie znać gdzie można Wasze tematy przejrzeć. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipK Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Wszystko trafi na sieć, cierpliwości :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Wiem, że trochę nie na temat, ale myślę, że warto napisać, bo ktoś może się pośmiać. Usłyszałem dwa ciekawe teksty/dialogi: 1) Rety! gajownik jednak nie jest botem! 2) Jak to?! Nie wie pan, że na dworcu PKP w Rybniku Drużnik Ruchu jest na drugim peronie?! Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 2) dokładniej ... Kasjerka - ...musi pan iść z biletem do drużnika. Ja - Taak? A gdzie on jest? K - Pan nie wie?!? Na drugim peronie! (w oczach krew i wzburzenie) 3) jeden z braci Halaba prowadząc wykład o KDE jest to jedna z funkcji konkłejrora 4) Pod koniec rozmowy o przyszłości fedora.pl w pizzerii Jerzy - więc jak mogę wam jeszcze pomóc panowie? ktoś - zapłacić za nasz obiad... (160 zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 4) Pod koniec rozmowy o przyszłości fedora.pl w pizzerii Jerzy - więc jak mogę wam jeszcze pomóc panowie? ktoś - zapłacić za nasz obiad... (160 zł ) Ekhm, "ktoś" powiadasz? Już się chyba domyślacie, kto to mógł powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Ale za to jak trafnie ten "ktos" , trafil w potrzebe danej chwili ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Dokładnie! Powinie dostać w prezencie sześciopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Ja bym proponowal kazdemu sześciopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 dorzuce sie a teksty rzeczywiscie byly w deche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 1) Rety! gajownik jednak nie jest botem! Ale Gan to musi być... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Ale nie jest... http://www.apisto.pl/fa/profile.php?mode=v...viewprofile&u=2 BTW rozbawiło mnie, jak po komentarzu towarzyszącym wyjściu z sali zwycięzcy turnieju Bubli brzmiącym "idzie mistrz" ktoś powiedział "Gajownik...?!?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 krotki opis moich wrazen z fcod btw. ma ktoś link do Jetona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 krotki opis moich wrazen z fcod btw. ma ktoś link do Jetona? Dodam tylko (bo wcześniej wbrew obietnicy zapomniałem), że Fedora Core widoczna na PC na kilku zdjęciach z mojego katalogu to prawie na pewno pierwsza sztuka w Polsce, a może nawet w szerszej strefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 krotki opis moich wrazen z fcod btw. ma ktoś link do Jetona? Dodam tylko (bo wcześniej wbrew obietnicy zapomniałem), że Fedora Core widoczna na PC na kilku zdjęciach z mojego katalogu to prawie na pewno pierwsza sztuka w Polsce, a może nawet w szerszej strefie Dlatego właśnie "dziewicza" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi