Skocz do zawartości

Kopiowane Avatary

InIrudeBwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu wydaje mi się, że działa na tym forum kilka osób w parach tzn. dzielą tego samego avatara. Zacznya mnie to irytować, ponieważ to troszke tak jakby te osoby miały te same zdjęcia w dowodzie a całkiem inne dane.

Jest do dyspozycji tyle różnych gotowych grafik a tutaj takie kwiatki się robią.

Może te osoby po prostu nie wiedzą, że maja te same avatary.

Jest to jedyne forum na którym to zauważyłem ale jest to forum które najczęśćiej przeglądam więc możliwe, że na innych tego po prostu nie zauważyłem.

irytująca sytuacja, bo już mnie więcej zaczynam rozpoznawać osoby po avatarach, bez potrzeby czytania nicka.

poniedziałek mnie tak nastroił i oczekiwanie na fc 5, żebym mógł odpalic yuma smile.gif.

Heh. To tylko forum, nie przesadzajmy. Każdy ma taki awatar jaki mu się podoba smile.gif Inaczej sytuacja wygląda na Fedora.France.org, gdzie awatary mogą być tylko i wyłącznie wgrywane z komputera więc nie ma raczej problemów z takimi samymi awatarami. Nieźle co ? biggrin.gif Na naszym forum w ogóle nie działa opcja przesyłu pliku na serwer biggrin.gif Nie wiem...Może niedługo się to zmieni wink.gif

Najwyraźniej u mnie coś nie tak  laugh.gif Rozmiar obrazu dobry, nie za duży. To dziwne, ale takie są fakty.

małe info

Twój awatar nie może być większy niż 64x64 pikseli. Awatary załadowane z Twojego komputera nie mogą być większe niż 20 KB.

Następujące typy plików są dozwolone: gif .jpeg .jpg .png

raczej nie powtarzalny avatar ?

narka

Edytowane przez jaro33

Tak samo patrzę na avatara, widzę lszk'a a to inny user... irytujące.

Mam wrażenie, że piszesz o mnie... lszk od dawna nie używa tego avatara, a ciekawszego nie znalazłem. Jak będę miał trochę czasu to poszukam sobie innego.

Tak samo patrzę na avatara, widzę lszk'a a to inny user... irytujące.

Mam wrażenie, że piszesz o mnie... lszk od dawna nie używa tego avatara, a ciekawszego nie znalazłem. Jak będę miał trochę czasu to poszukam sobie innego.

Tylko się nie obraź tongue.gif Nie chciałem wytykać palcami tongue.gif Po prostu takie głupie skróty myślowe się porobiły smile.gif

Wiesz... Lszk miał ten avatar chyba od początków istnienia tego forum i się przyzwyczaiłem do niego:P Nie nalegam, aczkolwiek lubię jak ktoś ma swój oryginalny avatar. Ostatnio "podpadł" mi kolejny osobnik z avatarem gajownika tongue.gif

Tylko się nie obraź tongue.gif Nie chciałem wytykać palcami tongue.gif Po prostu takie głupie skróty myślowe się porobiły smile.gif

Wiesz... Lszk miał ten avatar chyba od początków istnienia tego forum i się przyzwyczaiłem do niego:P Nie nalegam, aczkolwiek lubię jak ktoś ma swój oryginalny avatar.

Voila, avatar zmieniony. Niech no ktoś się odgapi...