feodora Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 kiedy uruchamiam gadu-gadu pod Wine to nic nie moge zrobić wyskakuje mi błąd: error 28 i nic się nieda to samo z tlenem a mam wersje wine 0.9.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Nie lepiej zainstalować kadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Nie lepiej zainstalować kadu? Albo Psi? Są wtyczki do gadu, tlenu, ICQ... Zamiast tlenu masz pod linuksem Tleenx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 nie zapominajcie o GNUGadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Na pocieszenie mogę napisać, że dokładnie ten sam błąd obserwuję na Windows 98. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Osobiscie dla mnie kadu jest 5x lepsze od oryginalnego komunikatora... Nie rozumiem po co kombinowac z wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Osobiscie dla mnie kadu jest 5x lepsze od oryginalnego komunikatora... Nie rozumiem po co kombinowac z wine to czemu ja jeszcze używam gaim ? może wystarcz Mi Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 to czemu ja jeszcze używam gaim ? może wystarcz Mi eeee nie rozumiem mozesz jasniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Do tej pory zawsze korzystałem z PSI, teraz mam Kadu i chcę obadać jak zachowuje się Tleenx. Ale wydaje mi się, że PSI to dobra alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi