2jz_gte Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 to moje cudo bez super karamby bo zapomnialem dla szpanu wlaczyc: po2dro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 A to proszę: http://www.bartart.freehost.pl/fc4withgnome.png Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 a to mój Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 A oto jak można upodobnić znienawidzonego winszita do ukochanego Linuka: http://www.bartart.freehost.pl/pulpit.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 widze ze malo kto posiada fluxboksa http://img97.imageshack.us/img97/3246/screen8dj1.jpg tapeta to to cos: http://img477.imageshack.us/my.php?image=gits5kj.jpg zara sie przelacze i dam jakies lepsze galerie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Wielkim estetą to ja może nie jestem, ale moja siostra ma bzika na punkcje KDE, Karamby itp --> KLIKNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 gwiazdor, nic tylko pozazdroscic pulpitu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Oto moje dziecko.. Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Rasp, dwa pytania: Zakladam, ze to nie jest fluxbox tylko KDE wiec jak sie pozbyc ramki w terminalu (co to jest aterm? cos jak xterm?) ten pasek z ikonami tuz ponad panelem dolnym -jak go wlaczyc/uruchomic? Dodam, ze jestem szczesliwym uzytkownikiem GNOME... Co do pulpitu gwiazdora -za***ista tapta i fajny styl moj wyglada tak jak widac przyszly tydzien zapowiada sie deszczowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Powtarza, że to pulpit mojej siostry W sumie nic specjalnego, ale moge pokazać pulpit KIEDYŚ i TERAZ. To tylko jedna z 4 tapetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 gwiazdor, podeslij tapetki, jakos se fluksa zaaranzuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 kochani, FluxBox rządzi MOJ PULPIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 A to moje cacka: ::_1_:: ::_2_:: ::_3_:: ::_4_:: a to mój tongue.gif Link wizkid skąd masz te ikonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 gwiazdor, nic tylko pozazdroscic pulpitu... Ty mu siostry zazdrość, która ma "ma bzika na punkcje KDE" Rzadki okaz. gwiazdor_online pielęgnuj ją i na rękach noś Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 gwiazdor_online pielęgnuj ją i na rękach noś Właśnie, właśnie. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi