samba Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Czy znacie jakiś progam najlepiej pod gnome do nagrywania CD/DVD dla FC3 najlepiej jakiś RPM ?? Prosze o podanie linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 http://k3b.xcyb.org/ http://www.k3b.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Najlepszy jest zdecydowanie K3b. Co masz na myśli pisząc "najlepiej pod Gnome"? Jak nie masz zainstalowanych bibliotek KDE (w co wątpię) to spróbuj xcdroast. Linki: google.pl rpm.pbone.net - kliknij na "Advanced RPM Search" i odznacz wszystkie inne dystrybucje poza FC3 Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Czy znacie jakiś progam najlepiej pod gnome do nagrywania CD/DVD dla FC3 najlepiej jakiś RPM ?? Prosze o podanie linka Graveman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba Napisano Kwiecień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Czy K3b nagrywa też płyty DVD czy tylko CD?? Pisząc o Gnome miałem na myśli środowisko graficzne aby program działał w X-ach czyli nie chcę nagrywać pod konsolą pisząc polecenia przypominające wypracowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 obsłuży DVD i CD, bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 obsłuży DVD i CD, bez problemów gnomeBaker Nie wiem jak FC3 ale FC4 i FC5 działa ok i instalowałem go z repozytoriów przez yuma Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 gnomeBaker Nie wiem jak FC3 ale FC4 i FC5 działa ok i instalowałem go z repozytoriów przez yuma Narka Nie ma go w repo dla FC 3, sprawdzałem na rpm.pbone.net i nie znalzł nic, dlatego go nie wpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Ja bym jednak polecał aktualizację do FC5, tam jest i Graveman, i Gnomebaker (xcdroast też, ale jest on trochę przestarzały). Ja jednak polecam wypalarkę zintegrowaną z Nautilusem, w FC5 świetnie spełnia swoje zadanie (nagrywanie i kopiowanie CD/DVD, do tworzenia nowych płyt audio można używać Rhythmboksa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi