dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Zaczynała od RH9 przez Slacka Slacka?... Nieźle, nieźle. idealny materiał na Linux-usera I za razem niezły ewenement na skalę światową co najwyzej europejska pozdrawiam siostra gwiazdora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Witamy na naszym forum @gwaizdor_online od dzisiaj chyba będziesz się musiał podpisywać "brat dione" Dziewczyn tu mało a każda pojawiająca się rzuca na kolana forumowiczów płci męskiej Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 witaj dione, moze bys na uraczyla swoja wypowiedzia w tym topiku -> http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=8816 czulibysmy sie zaszczyceni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 co najwyzej europejska Nie bądź taka skromna Fanka Linuksa to zawsze miły, acz nie często spotykany przypadek. Tym bardziej witamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dione Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Witamy na naszym forum @gwaizdor_online od dzisiaj chyba będziesz się musiał podpisywać "brat dione" Dziewczyn tu mało a każda pojawiająca się rzuca na kolana forumowiczów płci męskiej Pozdr, W. witam rowniez serdecznie mysle, ze gwiazdor ma jednak wlasna dobra marke a co do rzucania na kolana to bardzo interesujace :> @uosiu wedle zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 panowie i panie to jest powtórzenie tematu, wątek na tym forum o (niemal) największej liczbie postów traktuje o tym samym. update: ja nie pokazuje, bo mam zwykłego gnome z jednym paskiem i goła babke na pulpicie, od fc2 ta tendencja sie utrzymuje.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Ciekaw jestem która to Ja mam straszne problemy z wyborem, bo nie wiadomo z jakich przyczyn na 95% z tych zdjęć kobiety robią głupie miny. Okropność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2jz_gte Napisano Kwiecień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Nie wiedziałem że istnieje podobny temat na forum A co do pulpitu to jest mój finał. karamba + kde 3.5 Sorki za Windows Xp Profesional na tapecie .... Spodobała mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Sorki za Windows Xp Profesional na tapecie .... wink.gif Spodobała mi się To nie jest wymówka!! A tak poważnie, to dlaczego sobie tego Gimpem nie usuniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 @ 2jz_gte proponuje małą korekte do skryptu superkaramby i przesuniecie nazwy komputera troche w lewo... jakieś 30px Albo inaczej: żerżnij ustawienia z nizszych sekcji i bedziesz mial nazwe na środku. I nie czepiam sie, ale pokrywają ci sie wartosci w sekcji KDE /Qt Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Ciekaw jestem która to Ja mam straszne problemy z wyborem, bo nie wiadomo z jakich przyczyn na 95% z tych zdjęć kobiety robią głupie miny. Okropność... A taka oto slicznotka: To nie jest wymówka!! wink.gif A tak poważnie, to dlaczego sobie tego Gimpem nie usuniesz? Analogicznie - yum groupremove "KDE (K Desktop Environment)" Jak ktos lubi to niech ma.. ;/ To nic zlego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 To może być wlasnie przyklad głupiej miny. "puściłam bąka, ciekawe czy ktoś zauważył, żeto ja ???" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Jak ktos lubi to niech ma.. ;/ To nic zlego. A czy ja mówię, że to coś złego. Ot sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 A co mi tam... Może dostanę jakąś nagrodę w kategorii "asceta roku"? Miniaturka - kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 To może być wlasnie przyklad głupiej miny. "puściłam bąka, ciekawe czy ktoś zauważył, żeto ja ???" Absolutnie się nie zgadzam. Ta tapetka jest OK. Mieści się w tych 5% Przejrzyj sobie inne i porównaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi