Theriel Napisano Czerwiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2007 Witam! Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda kwestia z Fedorą 7 64-bitową i programami pod 64 bity... Tzn., mając procesor Core 2 Duo, której wersji instalację polecalibyście? Są jakieś (zauważalnie większe) problemy z uruchamianiem i działaniem programów pod 64 bitami? Jakieś kłopoty z kompatybilnością/dostępnością? Pozdrawiam serdecznie i za informację dziękuję, Theriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monfis Napisano Lipiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2007 Kernel-PAE - jest ono wykorzystywane w przypadku maszyn architektury x86 (32-bit) z ponad 4GB pamięci, bądź przy procesorach z funkcją NX (No eXecute). Wspiera także procesory wielowątkowe i wielordzeniowe. czyli obsurzy ci 2 rdzenie w wersi 32 bitowej ale czy ten PAE jest dostempny w wersi 64 jeszcze nie wiem ale jak jest to bende śię cieszył ps. nie ma flasza na 64 bity ale firefox jest szybszy na tyh 64 bitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Lipiec 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2007 Nie ma flasha od macromedia ale sa inne open source. Poza tym mozna uzyc nspluginwrapper i miec flash w firefoxie. Wszystko jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monfis Napisano Lipiec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2007 przyznaje śię do błendu sam pżed hwilom zajnstalowałem flasza .http://forum.fedora.pl/style_emoticons/default/unsure.gif W fedorze 64 bitowej nie mam obsugi 2 rdzeni ale to żadki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczko Napisano Lipiec 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2007 przyznaje śię do błendu sam pżed hwilom zajnstalowałem flasza .http://forum.fedora.pl/style_emoticons/default/unsure.gif W fedorze 64 bitowej nie mam obsugi 2 rdzeni ale to żadki problem Na Zeusa! Spróbuj tak (pomijam interpunkcję) : Przyznaję się do błędu sam przed chwilą zainstalowałem flasza .http://forum.fedora.pl/style_emoticons/default/unsure.gif W fedorze 64 bitowej nie mam obsługi 2 rdzeni ale to rzadki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monfis Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Na Zeusa! Spróbuj tak (pomijam interpunkcję) : wybaczcie ja ten post pisałem leeeko nie trzeźwy ale to też zadki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 i postanowiłes się wytłumaczyc półtora roku później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 i postanowiłes się wytłumaczyc półtora roku później Dopiero zrobił się "świeży", choć też tak patrzę nie do końca, lub zaczęło go gryźć sumienie. PS: Może ja swoje posty poprzeglądam i przeproszę co za niektóre. Chyba pierwszy byłby za Javę i Hattrick Oraganizera, drugi za deskletsa, resztę musiałbym zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Dobry odgrzewany wątek nie jest zły Rozbawiło mnie to, nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 Ciebie bawi a Ponury spowiadać się zaczął, jak na spotkaniu AA. ps. Ze starym rokiem wasze uczynki niech będa wam zapomniane. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2008 ps. Ze starym rokiem wasze uczynki niech będa wam zapomniane. Amen.Eeee, nie. Nie zapominajmy, to trzeba "przepracować" jak mówią psychologowie Załóżmy wątek w "OFFTOPIC" i spowiadajmy się kolejno ze wszystkich swoich wpadek na tym forum Może być zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monfis Napisano Grudzień 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2008 najlepsze że ja wcale nie posiadam 2 rdzeniowego procesora ponieważ sprzedawca wprowadził mnie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Grudzień 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2008 [OT] ot taki chłyt martetingowy [/OT] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2008 No poprostu niektórzy WYMIATAJĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theriel Napisano Styczeń 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2009 Hmmm a ja już chciałem pytać twórcę wątku po co on instaluje Fedorę 7, skoro już 10 jest... a tutaj się okazało, że to mój stary temat ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi