@Sorror Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Wszyscy chwalą Exaile, postanowiłem więc spróbować i ja. I oto co ku mej radości wypluł yum: Error: Missing Dependency: firefox = 1.5.0.12 is needed by package gnome-python2-gtkmozembed Jeśli to żart do bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Coś masz chyba namieszane w plikach *.repo Ewentualnie potraktuj gnome-python2-gtkmozembed opcją --nodeps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Jeśli to żart do bardzo dobry A F7 czy FC6? Bo u mnie pod F7 żadnych takich tekstów nie było. Repo mam "standardowe" - fedora, updates, livna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Niestety FC6, brak czasu na apdejty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Niestety FC6To mamy "winnego" Niestety zauważyłem, że sporo pakietów pod FC6 było zależnych od FF 1.5. Z tego też powodu trzymałem tę wersję na dysku, chociaż korzystałem z FF 2.0 zainstalowanego w katalogu zwykłego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi