showmen19 Napisano Grudzień 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2007 Witam dostałem używaną płytę główną P4VXASD2 i mam z nia problem ponieważ po włączeniu komputera raz sie pojawi obraz a raz nie , a gdy już sie pojawi to zawiesi sie gdy wyskakuje czarne okno z pojawiajacymi sie parametrami komputera(ilosc MHz itd.)i podczas niego wyskakuje komenda"Checking NVRAM" raz sie zatrzymuje na tym a raz raz dochodzi kawałek dalej gdy wyswietla informacje o dyskach. Nie wiem w czym tkwi problem. Zmienialem juz karty graficzne,pamieci,zasilacze,kable i zawsze to samo. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 Nie jestem ekspertem w tego typu sprawach, ale moim zdaniem coś z płytą główną. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2008 Zdecydowanie płyta główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2008 czy pcspiker wygrywa jakąś melodyjkę? większość płyt głównych gra w określony sposób, w zależności od rodzaju błędów; w instrukcji do płyty (albo na stronie producenta) powinny być "nutki" i objaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi