@Sorror Napisano Lipiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2005 Poprzez całkowite obcięcie ramek - teoretycznie. Tak naprawdę yest to pozostawienie jedynie głównego (górnego lub bocznego) handle (na jego fizyczne pozbycie się chyba nie ma metody, nie wiem) a następnie odpowiednie wyedytowanie style.conf. Kiedyś tak dla próby sobie coś takiego zrobiłem, ale to strasznie nieporęczne. Dlatego zostawiłem sobie górną fluxową ramkę. Po szczegółowy opis edycji odsyłam na google, po tamtych działaniach nie zostało u mnie żadnych śladów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corman Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 wszyscy sie chwalą więc i ja to zrobie http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...3113eb&p=screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durny Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 A co mi tam ja tez się pochwale http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=8320520434362720940d86&p=screen pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRszaL Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 to i ja dam swoj calkiem skromny desktop Zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 sorror Już znalazłem na to przepis, swoją droga jest to bardzo użyteczne i nie mam z tym najmniejszych problemów Na dzień dzisiejszy: zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patchu Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 marszal - co to za programik z ta pogoda ?? jak sie "zwie" :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2005 @sanczo: co to za programik w prawym gornym rogu? gkrellm ? jak tak to z jakim skinem? @pachu: to jest SuperKaramba, bardzo zasoborzerny dodatek, lepszy jest gkrellm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patchu Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 mogl by ktos podac co wpisac w poszczegolne okienka pluginu "pogodowego" dla gkrellm - dla miast polskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 mogl by ktos podac co wpisac w poszczegolne okienka pluginu "pogodowego" dla gkrellm - dla miast polskich wtyczka dziala na postawie tej strony: http://www.nws.noaa.gov/tg/siteloc.shtml niestety dopuszcza tylko cztero literowe oznaczenia wystepujace na stronie, co eliminuje sporo miast np. dla Torunia w tym spisie nie wystepuje to oznaczenie pomimo ze w spisie swiatowym jest tutaj stacja meteorologiczna - EPTO, jednak tego oznaczenia nie rozpoznaje, musialem dac Warszawe EPWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patchu Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 kurde troche lipa :-( najblizsze dla mnie miasto ktore moge tam wybrac jest oddalone o 100 KM od mojej mijscowosci - moze cos z czasem bedzie sie poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 kurde troche lipa :-( najblizsze dla mnie miasto ktore moge tam wybrac jest oddalone o 100 KM od mojej mijscowosci - moze cos z czasem bedzie sie poprawiac tez mam taka nadzieje, szkoda ze w tej wtyczce nie mozna zmodyfikowac serwera (tak jak jest to w SuperKarambie), bo na innych serwerach pogodowych mozna miec wiele wiecej miast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 perl To zwykły Torsmo Jak można zrobić przezroczystego gimp'a i inne programy??? np jak jest tu: screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2005 Jak można zrobić przezroczystego gimp'a i inne programy??? http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=7449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durny Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Udało mi się zrobić przezroczytość na dzień dzisiejszy: Pulpit 1 Pulpit 2 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2005 Udało mi się zrobić przezroczytość na dzień dzisiejszy: Pulpit 1 Pulpit 2 szkoda ze nie zrobiles zrzutki w ktorej okna nakladaja sie na siebie, bo wtedy najlepiej widac prawdziwa przezroczystosc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi