xlav Napisano Luty 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2008 Witam to mój pierwszy post Fedore używam od 2 tyg wcześniej bawiłem się mandriva.. Wszystko pięknie itd... aż natrafiłem na problem:/ otóż oglądam film ktory zreszta wcześniej widziałem i wszsytko działało a tu nagle wyskakuje error ( film działa dalej ale te okienko z błędem odradza sie w nieskończoność) oto treść Error [AO_ALSA] unable to find simple control 'PCM',0. Co robic?? Będe wdzięczny za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2008 [AO_ALSA] unable to find simple control 'PCM',0. Co robic?? Będe wdzięczny za pomoc!!! Zacząć korzystać z Googli Czwarty link od góry http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 P.S. Krótki kurs Googla: 1. Kopiujemy błąd wybierając jego najbardziej charakterystyczną część, 2.Włączamy przeglądarkę i wpisujemy adres Google.{com|pl}, 3.Wklejamy fragment uzyskany w pkt.1 (najlepiej w cudzysłowiu), 4.klikamy na kolejne wyniki i sprawdzamy co tam napisano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@blo Napisano Marzec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 Odnośnie:::: P.S. Krótki kurs Googla: 1. Kopiujemy błąd wybierając jego najbardziej charakterystyczną część, 2.Włączamy przeglądarkę i wpisujemy adres Google.{com|pl}, 3.Wklejamy fragment uzyskany w pkt.1 (najlepiej w cudzysłowiu), 4.klikamy na kolejne wyniki i sprawdzamy co tam napisano Tak czytam Waldziu twoją błyskotliwą odpowiedź i tobie podobnych, patrzę na nazwę twojego rodzinnego miasta iii potwierdzają się moje wcześniejsze spostrzeżenia tzn. "ŻE KRAWAT SZKODZI NA GŁOWĘ, BO ODCINA DOPŁYW TLENU DO muzgu", a HAMSTWO KRAWACIAŻY jest ogólnie znane i nie jesteś żadnym odstępstwem od tej reguły. Na odp. nie oczekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 A ja najpierw bym się na Twoim miejscu nauczył pisać po polsku, zarówno stylistycznie jak i gramatycznie, a później za zupełnie nieuzasadniony atak jakieś przymusowe kilkutygodniowe wakacje od forum by się należały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandragor Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 Co jakiś czas znajduje się jakiś "typ" na forum i wyskakuje z tekstami o umoralnianiu w niszowym stylu. A cała jego wypowiedź ociera się o wulgaryzmy i kazania pewnego księdza z Torunia. Co gorsze, że utworzy konto na jednego posta i znika bez słowa. Wracając do kochanego mplayera. Masz ustawione aby MPlayer korzystał ze sterów Alsa, przełącz sobie na pulse nie powinno być problemów. Czasami tak miałem, że jak słuchałem muzyki w w tym czasie zarzuciłem jakiś film to wyskakiwał mi taki sam komunikat (słaba karta muzyczna). Musiałem albo zrestartować lapka albo przełączy w Mplayerze tak jak opisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 Off Topic Tak czytam Waldziu twoją błyskotliwą odpowiedź i tobie podobnychA coś odnośnie tematu? Odpowiedź nie miała być błyskotliwa a pouczająca. Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że mój krótki kurs jak korzystać z Googli jest jak najbardziej poprawny - sam w ten sposób rozwiązuję wiele prostych problemów. Poczytaj sobie posty na forum i zobacz ile spraw się powtarza wyłącznie dlatego, że ludzie nie potrafią szukać. Nie nie chcą a nie potrafią. I może wtedy zrozumiesz skąd mój nieco zgryźliwy ton wypowiedzi. I przestań odkopywać tematy sprzed miesiąca tylko po to żeby trollować. P.S. Nie mam problemu z miejscem swojego zamieszkania, szanuję ludzi niezależnie od tego skąd pochodzą. Chyba, że na taki szacunek nie zasługują. Nie widzę więc powodu do ukrywania swojego miejsca urodzenia. Przepraszam za OT i prosiłbym wszystkich o nie podtrzymywanie dyskusji nie na temat. Dalsze wypowiedzi nie dotyczące problemu, który zgłosił xlav będę usuwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Kwiecień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2008 Error [AO_ALSA] unable to find simple control 'PCM',0. Co robic?? Będe wdzięczny za pomoc!!! też mam to czasem podczas używania gmplayera (tylko raz był względnie usprawiedliwiony, bo poluzowała się karta dźwiękowa); podczas działania konsolowego mplayer nie ma takich dziwnych objawów, więc spróbuj ten film włączyć zwyczajnie mplayer film.mpeg albo w Nautilusie / Konquerorze ustaw "program" xterm -e mplayer do otwierania filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi