Radex Napisano Maj 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2008 Przypadkowo (nawet nie wiem jak to się stało) usunąłem aplikacje gnome-screnshot i gnome-search-tool... Szukałem w menadżerze pakietów czegoś takiego, ale nie znalazłem. Skąd to teraz wytrzasnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2008 yum install gnome-utils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radex Napisano Maj 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2008 Tego właśnie szukałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2008 Na przyszłość polecam → http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/2/simple/2 Zaznacz dystrybucję, która Cię interesuje, wpisz nazwę szukanego programu i w wyniku dostaniesz listę paczek, które mogą Cię interesować. Oczywiście nie ściągaj paczki i nie instaluj ręcznie tylko wykorzystaj tę nazwę yum install <wyszukana_nazwa_pakietu> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radex Napisano Maj 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2008 To na pewno się przyda - tym bardziej, że "Dodaj/Usuń oprogramowanie" ma jakieś badziewne wyszukiwanie. W tym przypadku na niewiele by się to zdało, bo nawet nie widziałem, w jakim to jest pakiecie, a patrzenie po wszystkich "gnome-" w opisach mijałoby się z celem. Dzięki mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi