rzymianin Napisano Maj 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2008 Czy planujecie w tym roku Fedora Open Days? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2008 Ya! Oczywiście że planujemy, nie wiem czy mi wolno ujawniać te tajemnicę, ale z tego co mi wiadomo to będzie Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2008 Niestety Kraków ma silniejsze lobby, a alternatywna lokalizacja (Wrocław) dawała mi nadzieję na pojawienie się w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Zubik Napisano Maj 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2008 Ya! Oczywiście że planujemy, nie wiem czy mi wolno ujawniać te tajemnicę, ale z tego co mi wiadomo to będzie Kraków. Witam. Tu Krzysztof Zubik z Gdanska. Okolo miesac temu juz pytalem o Dni Otwarte Fedory-2008. Bardzo chcialbym ponownie tu przyjechacm, do tego z cyfrowym aparatem z kamera i ponagrywac prezentacje. Ciagle bardazo oczekuje kolejnych wiadomosci o tej imprezie i witryny internetowej gdzie o niej wszystkiego bedzie mozna sie dowiedziec i zapisac. Jezeli o mnie chodzi zalezy mnie o mozliwie jak najwczesniejszych wiadomosciach o tej imprezie, zebym mogl zawczasu porobic sobie rezerwacje na nocleg najlepiej w tanim Domu studenckim i na PKP. Poniewqaz mam prene trudnosci w poroszaniu sie zalezy mnie na dokonaniu tych rezserwacji gdy jesczce beda miejsca. Z poprzedniej imprezy jestem bardzo zadowolony. Moje zdjecia pod http://www.kzubik.cba.pl/fod-2007.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2008 Z otrzymanych informacji słyszałem że ma to być 31 Maj - 1 Czerwiec, ale nie bierzcie tej daty do siebie, bo to tylko to co mi mówił _PaT. Być może się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2008 Szkoda, że grono organizatorów nie jest powszechnie znane - efekt jest taki, że ktoś coś ustali i powiadomi wszystkich zainteresowanych na 2tyg przed imprezą - a takie wyprzedzenie to dla niektórych zbyt mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2008 Witam. Tu Krzysztof Zubik z Gdanska. Okolo miesac temu juz pytalem o Dni Otwarte Fedory-2008. Bardzo chcialbym ponownie tu przyjechacm, do tego z cyfrowym aparatem z kamera i ponagrywac prezentacje. Ciagle bardazo oczekuje kolejnych wiadomosci o tej imprezie i witryny internetowej gdzie o niej wszystkiego bedzie mozna sie dowiedziec i zapisac. Jezeli o mnie chodzi zalezy mnie o mozliwie jak najwczesniejszych wiadomosciach o tej imprezie, zebym mogl zawczasu porobic sobie rezerwacje na nocleg najlepiej w tanim Domu studenckim i na PKP. Poniewqaz mam prene trudnosci w poroszaniu sie zalezy mnie na dokonaniu tych rezserwacji gdy jesczce beda miejsca. Z poprzedniej imprezy jestem bardzo zadowolony. Moje zdjecia pod http://www.kzubik.cba.pl/fod-2007.html Cześć Krzysztof! Świetne zdjęcia. Zawsze chciałem je od Ciebie dostać, a nie miałem żadnego kontaktu. Dzięki! Mam nadzieje, że będziemy mogli znów zobaczyć się na następnym FOD. Pozdrawiam. PS. Gdybyś mnie nie pamiętał to ja jestem ten w okularach w koszuli, kilka razy trzymałem Twojego pingwinka na zdjęciach. Byliśmy w Filutku i opowiadałeś o telewizorach i radiach które naprawiałeś. Żłopałem piwo, niemalże jedno za drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Drodzy państwo, ale fedora.pl/fod do wymiany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2008 Oficjalna strona konferencji http://fod.org.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 Niestety ze względów zawodowych oraz odległościowych mnie również nie będzie, jednak liczę na nagrania z prezentacji Życzę wszystkim owocnych rozmów i dobrej zabawy PS. może za rok FOD będzie gdzieś bliżej, np. Warszawa, Poznań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 Ja będę na pewno tylko nie wiem czy zdążę na rozpoczęcie. Ktoś jedzie z okolic Częstochowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 No właśnie, kto jedzie? Ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 O której godzinie się zaczyna FOD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 O której godzinie się zaczyna FOD?Kłopoty z czytaniem?Oficjalna strona konferencji http://fod.org.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Maj 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2008 Ktos z Wroclawia planuje sie wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi