kubulla Napisano Wrzesień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2008 Witam, borykam sie z problemej juz jakis czas, moze tutaj znajde odpowiedz? Uzywam Fedory 9 z GNOM, chcialbym ustawic system tak aby po kliknieciu w katalog zawartosc tego katalogu wyswietlala mi sie w tym samym oknie a nie za kazdymrazem w nowym oknie. Jesli ktos wie prosze o podpowiedz. Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2008 Nautilus -> Modyfikuj -> Preferencje -> Zachowanie -> Otwieranie w oknie przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Wrzesień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2008 Albo klikaj w folder środkowym przyciskiem (lub oboma, jeśli masz 2) zamiast lewym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulla Napisano Wrzesień 19, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2008 Dzieki, Zmienilem ustawienia w Nautilusie, teraz wszytko co przegladam otwiera mi sie w menadzeze (Nautilus), czy jest mozliwe ustawienie aby zawartosc katalogow otwierala sie w oknie z takim samym zachowaniem czyli wszytko w jednym? Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2008 Ale w oknie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulla Napisano Wrzesień 21, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2008 Chodzi mi o to, ze jak mam ikone katalogu i klikne w ta ikone to otwiera mi sie okno z zawartoscia tego katalu. W tym katalogu mam nastepne katalogi i tak dalej. Chodzi mi o to aby zawartosc katalogow otwierala sie w oknie(zawsze w tym samym-a nie za kazdym razem otwieralo mi sie nowe) a nie w Nautulisie. Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2008 [...] a nie w Nautulisie.Jak nie w Nautilusie to w czym? Z jakiego menedżera plików korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Wrzesień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2008 To też są okna Nautilusa. Jak chcesz ich użtwać, to wywal ,,oglądanie w oknie przeglądarki'' i korzystaj ze środkowego przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi