sokar620 Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 Jutro, tj. 28-10-2008 (wtorek) będzie można pobrać za darmo pełną wersję CrossOver Office ze strony http://www.codeweavers.com. Zobaczymy czy to prawda i czy serwery firmy wyrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 Zapewne strefy czasowej ET, bo na razie nic. Skąd ta informacja i gdzie leży haczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Na stronie głównej piszą: We are giving away all of our software for free on Tuesday, October 28th, 2008. Całe ogłoszenie: http://www.codeweavers.com/about/general/press/20081027/ To coś ma z polityką, z GEORGE W. BUSHEM oraz spadającymi cenami gazu Nie chce mi się wczytywać o tej porze, trzeba iść spać ps, Nie wiem wg jakiej strefy, ale jak to pisałem, to nadal nic nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 "Due to the high volume of traffic for the Lame Duck Challenge Free Offer, we have temporarily disabled the CodeWeavers main website." I to by było na tyle. [EDIT] A nie przepraszam - mozna się zgłosić po free serial Czyli na aktywację trzeba poczekać, ale zakładam że free serial działa 48 godzin jeśli dobrze zrozumiałem to co napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Ot zrobili sobie kampanię reklamową żerując na niepopularności ich prezydenta. Płacić i tak będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Z tego co jest tam napisane, to o 23:59 wyłączą możliwość darmowej rejestracji, po tym o północy przywrócą stronę główną i przez kolejne 48 godzin będzie można aktywować produkt. Całkiem logiczne zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Ja rozumiem to tak: w mailu napisali mi "This serial code will be valid until 23:59 (Midnight) Wednesday October 29th Central Standard Time (CST)" czyli rejestracja/aktywacja miała być do pólnocy do jutra. Ale na stronie jest napisane "You will be able to unlock your serial number that was emailed to you for an extended time, (an additional 48 hours), due to this downtime", czyli że do tego terminu dodadzą jeszcze 48h ze względu na niedostepność/przeładowanie serwera. Czyli ostatecznie Ci, którzy dzisiaj do 23:59 wyślą zgłoszenie będą mogli rejestrować się do 23:59 w piątek (23:59 we środę + 48h). Tylko ja jak zwykle słaby jestem w time zone'ach :lammer: i jakby mi ktoś mógł przeliczyć, która godzina będzie w Polsce, gdy będzie 23:59 CST, to bedę wdzięczny bo nie wiem czy to będzie sobota 0:59 (CST+1h) czy 22:59 w piatek (CST-1h). [EDIT] Juz widzę, że do tego wszystkiego pomyliłem jeszcze CST z UTC. CST to o ile dobrze wyczytałem UTC-6 a nasz CET to chyba UTC+1 czyli do tego co piszą na stronie codeweavers trzeba u nas dodawać 7h. Czyli jeśli dobrze kombinuję wstrzymają rejestrację jutro o 6:59 naszego czasu (dzisiaj 23:59 CST) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 -> http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html lub http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/central-time/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Czyli dobrze policzyłem chyba Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 [EDIT] A nie przepraszam - mozna się zgłosić po free serial Czyli na aktywację trzeba poczekać, ale zakładam że free serial działa 48 godzin jeśli dobrze zrozumiałem to co napisali. A jak tego dokonałeś ja nawet na http://lameduck.codeweavers.com/free/ nie mogę wejść "Nie udało się nawiązać połączenia" EDIT Hmm po wyłączeniu NoScripta i kliknięciu w ten link po serial wraca mi z powrotem na stronę z plikami sh (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 No mi się wydaje że na pobranie kodu jest ten czas do jutra do 6:59, a wydłużyli chyba czas do zarejestrowania się na stronę za pomocą tego kodu Given that, we intend to honor the serial codes through the end of October, with the hope that our server will get time to recover. Please try the registration again tomorrow. We will be putting direct download links to the full version live on our site shortly, please check our main page to get a full download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Ehhh.. Full Version Downloads For today only, we are putting up fully unlocked builds. A z licencji: YOU REALLY WANT TO READ THIS, ESPECIALLY THE PART ABOUT THE MANDATORY CAR WASH FOR CODEWEAVERS EMPLOYEES... rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Pełne informacje wyglądają tak: Please check back again for registration code information later today. We're working on getting a minimal functioning site. i zaraz potem Full Version Downloads For today only, we are putting up fully unlocked builds. a teraz znowu dodali textboxa na maile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 A jak tego dokonałeśJakoś tak koło 10.00 rano wlazłem i poszło. Teraz przenosi na adres http://down.codeweavers.com/ pod którym można się wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Tak już jest ok można podać mail i przyślą za parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi