Skocz do zawartości

Crossover Office Za Darmo

sokar620

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie głównej piszą:

We are giving away all of our software for free on Tuesday, October 28th, 2008.

Całe ogłoszenie:

http://www.codeweavers.com/about/general/press/20081027/

To coś ma z polityką, z GEORGE W. BUSHEM oraz spadającymi cenami gazu

Nie chce mi się wczytywać o tej porze, trzeba iść spać :)

ps, Nie wiem wg jakiej strefy, ale jak to pisałem, to nadal nic nie było

"Due to the high volume of traffic for the Lame Duck Challenge Free Offer, we have temporarily disabled the CodeWeavers main website." ;)

I to by było na tyle.

[EDIT]

A nie przepraszam - mozna się zgłosić po free serial :) Czyli na aktywację trzeba poczekać, ale zakładam że free serial działa 48 godzin jeśli dobrze zrozumiałem to co napisali.

Ja rozumiem to tak: w mailu napisali mi "This serial code will be valid until 23:59 (Midnight) Wednesday October 29th Central Standard Time (CST)" czyli rejestracja/aktywacja miała być do pólnocy do jutra. Ale na stronie jest napisane "You will be able to unlock your serial number that was emailed to you for an extended time, (an additional 48 hours), due to this downtime", czyli że do tego terminu dodadzą jeszcze 48h ze względu na niedostepność/przeładowanie serwera.

Czyli ostatecznie Ci, którzy dzisiaj do 23:59 wyślą zgłoszenie będą mogli rejestrować się do 23:59 w piątek (23:59 we środę + 48h).

Tylko ja jak zwykle słaby jestem w time zone'ach :lammer: i jakby mi ktoś mógł przeliczyć, która godzina będzie w Polsce, gdy będzie 23:59 CST, to bedę wdzięczny bo nie wiem czy to będzie sobota 0:59 (CST+1h) czy 22:59 w piatek (CST-1h).

[EDIT]

Juz widzę, że do tego wszystkiego pomyliłem jeszcze CST z UTC. CST to o ile dobrze wyczytałem UTC-6 a nasz CET to chyba UTC+1 czyli do tego co piszą na stronie codeweavers trzeba u nas dodawać 7h. Czyli jeśli dobrze kombinuję wstrzymają rejestrację jutro o 6:59 naszego czasu (dzisiaj 23:59 CST)

[EDIT]

A nie przepraszam - mozna się zgłosić po free serial :) Czyli na aktywację trzeba poczekać, ale zakładam że free serial działa 48 godzin jeśli dobrze zrozumiałem to co napisali.

A jak tego dokonałeś ja nawet na http://lameduck.codeweavers.com/free/ nie mogę wejść "Nie udało się nawiązać połączenia"

EDIT

Hmm po wyłączeniu NoScripta i kliknięciu w ten link po serial wraca mi z powrotem na stronę z plikami sh (?)

No mi się wydaje że na pobranie kodu jest ten czas do jutra do 6:59, a wydłużyli chyba czas do zarejestrowania się na stronę za pomocą tego kodu

Given that, we intend to honor the serial codes through the end of

October, with the hope that our server will get time to recover.

Please try the registration again tomorrow. We will be putting direct

download links to the full version live on our site shortly, please check

our main page to get a full download.

Pełne informacje wyglądają tak:

Please check back again for registration code information later today. We're working on getting a minimal functioning site.

i zaraz potem

Full Version Downloads

For today only, we are putting up fully unlocked builds.

a teraz znowu dodali textboxa na maile