mk1730 Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy na F10 da sie zainstalowac neostade programen NEO_Installer lub Net24. Bo nie wiem czy mam wracać do Fedory czy zostać na windowsie. PS. Mam SpeedTouch330. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 [EDIT] Skasowałem. Autocenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1730 Napisano Styczeń 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Super, ale wolalbym odpowiedz na moje pytanie, korzystałem od FC6 do FC8, jak weszła F9 to przesiadłem się na openSuse, ale wolałem Fodore i chce wrocic. A do windy to wracam okazyjnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 zostań na windowsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1730 Napisano Styczeń 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 zostań na windowsie Zniechęcacie ludzi do (_linuxa_ → Linuksa) ORT, oj nie ładnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Zniechęcacie ludzi (...)A Ty nie przestrzegasz → regulaminu forum ze szczególnym uwzględnieniem rozdziału II pkt.2 a)-d) i to dopiero jest nieładnie. Temat o net był niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1730 Napisano Styczeń 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 O net był, czytałem ale w tytule pisało o wersje 64bitowe, a ja takiej nie moge miec. A forum przeszukałem wcześniej niż się zarejestrowałem, wiec nikt nie pomoże poczatkujacemu. Dzieki Suuuuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 O net był, czytałem ale w tytule pisało o wersje 64bitowe, a ja takiej nie moge miec.Nom rzeczywiście czytałeś... Po za tym używasz Fedory od FC6 i nazywasz się początkującym. ...wiec nikt nie pomoże poczatkujacemu.Nie :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Ja pomogę! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy na F10 da sie zainstalowac neostade programen NEO_Installer lub Net24. Bo nie wiem czy mam wracać do Fedory czy zostać na windowsie. PS. Mam SpeedTouch330. pozdro Odpowiedź brzmi: TAK Serdecznie dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi