morg Napisano Luty 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2009 Cześć Mam duplikaty na dysku i po nazwie (małe i duże litery) i po rozmiarze. Jak je namierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2009 To skąd wiesz, że masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morg Napisano Luty 7, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2009 Już podaję: Source 700 mb source 732 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Luty 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2009 kleansweep (aczkolwiek nie wiem czy działa z KDE 4.x), FSlint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2009 No... to raczej nie duplikat - różnią się i nazwą i wielkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Luty 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2009 Niekoniecznie WalDo - może chodzi o film "The source" - wtedy wielkość liter czy rozmiar nie mają zbytniego znaczenia - to dalej ten sam film jest 2 razy na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morg Napisano Luty 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2009 Żaden nie działa. Zrobiłem 2 puste katalogi na HDD, zaznaczyłem opcje żeby znadował puste. Pomielił kilka minut dyskiem i nawet nic nie wyświetlił -> to był kleansweep. FSlint, natomiast, ciągle sobie mielił dyskiem. A odpalałem z konsoli, żeby widzieć ewentualne błędy. Ale nic nie pojawiło się. Może on tak długo działa? Na noc nie chce zostawiać M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi