Miszcz Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Witam. Mam zamiar przenieść się do zacnego miasta Wrocław i chciałbym się dowiedzieć od tych co tam mieszkają i studiuja jak wygląda sprawa z utrzymaniem? Ile musiałbym przeznaczyć mniej więcej na pokój? I druga sprawa najwazniejsza jak jest z pracą i zarobkami? Czy ciężki mi bedzie coś znaleźć bez studiów i ile mniej więcej miesięcznie można zarobić powiedzmy jako pracownik fizyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Pracy jest więcej niż chętnych Od miesięcy mamy problemy ze skompletowaniem zespołu pod jeden z projektów, więc wiem z doświadczenia. Podejrzewam, że jeszcze lepiej jest z pracą fizyczną PS. Dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Ile musiałbym przeznaczyć mniej więcej na pokój?370-450zł z kimś w pokoju, jeśli chciałbyś mieć pokój tylko dla siebie około 450-500zł (oczywiście trafiają się też niższe ceny). Ogólnie to po za okresem wakacyjnym nie ma problemów ze znalezieniem lokum. Uważaj na stancje z właścicielami, bo można się nieźle przejechać Najwięcej ofert znajdziesz na http://wroclaw.dlastudenta.pl/stancje/ Co do pracy to też nie powinno być problemów, jak załapiesz się na jakąś dużą budowę (których nie brakuje) to co prawda będziesz robił po 12h na dobę, ale kasa fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 A ile można mniej więcej zarobić na budowie tudzież na kasie w markecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Praca w branży IT nie zawsze wymaga wyższego wykształcenia. Nie wiem więc czemu z miejsca nastawiasz się na markety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 A co ja moge robić w IT bez znajomości języków programowania? Opowiadać o wyższości Linuksa na Windowsem? Pytam serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Sorror, kogo potrzebujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2009 Dobieramy elastycznie osoby doskonale zaznajomione z kilkoma pozycjami z listy: php/xml/ajax/css/java/ruby/python/nginx + inne drobne. Przyznam się, że wiele wymagam jeśli chodzi o umiejętności i kreatywność w ich wykorzystaniu, ale płacimy adekwatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi